Użytkownik∙ ARCHON SZTANGA Opublikowano 23 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Siema, przychodzę z propozycją wydłużenia respa na serwerze dd2 #2, aby wydłużyć resp do miejsca gdzie pokazuje na mapce. Proponuję to wydłużyć chociaż od 1:00 ponieważ gracze w terro przez większość rundy siedzą na skrzynce i tam kampią po 7/8 osób(na samej skrzynce nie licząc osób którzy stoją przed samym górnym) gracze na skrzynce kampiac Zero dynamiki w grze, nie można podejść bo w 7 się gapią ze skrzynki na respa i odrazu się ginie tak samo z górnego jak się wychodzi a raczej to naweet wyjść z tego górnego nie można bo siedzą i kampią. Jedyna na to siedzieć na bsach i czekać za nimi ale wątpie, że większości graczom będzie się chciało tak czekać, aż 7 osób sobie zejdzie ze skrzynki i przyjdzie zaplantować pakę na bs XD >na kolor indygo zaznaczyłem gdzie gracze rozbijają namiot (czyt kampia) po 6-7 osób na jednej skrzyncę. >na kolor zółty zaznaczyłem gdzie najczęściej się patrzą zbiorowo i gdzie nie ma żadnego podejścia gdy wychodzi się z respa a tam pełno osób wcelowanych. Z górnego tak samo. >na kolor zielony proponuje przedłużyć respa. Takie zachowanie graczy na początku było śmieszne ale jest to notorycznie powtarzane co mape. A już tak jest od dwóch dni. Pozdrawiam 4 3 TOP1 WORLD USER ON MIX 5V5 EFFEXO 01.07 - ?? Odnośnik do komentarza
Użytkownik roztrzasnij ta sprawe Opublikowano 23 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 a tu zdjęcia pokazujące jak gracze typu samson i żadna anetka rozkładają namioty i siedzą tak co mape co tylko uprzykrza rozgrywke i irytuje innych graczy. do tego grona należy jeszcze amas, ale nie mogę znaleźć screena gdzie właśnie on rozbija namiot numer 3. Więc propozycja archonka jest jak najbardziej na + bo owi gracze ciągle robią to samo i tylko psują rozgrywkę. 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ maliiii Opublikowano 23 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Zgadzam sie, pięknie napisane. Nic dodać nic ująć. ( ͡♥ 3 ͡♥) 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ FiQel Opublikowano 23 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Jestem za ponieważ gracze lubią tam siedzieć nawet do 0:30 a graczom się nie podoba. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 23 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Podpisuję się pod tym. Wiadomo, czasem jest śmiesznie kiedy ktoś coś takiego zrobi i jest to zaskakujące. Ale siedzenie na tej skrzynce co rundę do 00:30 jest na prawdę uciążliwe. Irytuje to większość graczy i utrudnia rozgrywkę. Załączam grafikę, na której widać jak to wygląda. Jeśli nie zdecydujemy się na umowną zmianę granic respa, to chociaż cofnijmy się o 10 lat i wprowadźmy szeroko pojęty zakaz kampienia i gry pasywnej. Pozdrawiam! 4 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 23 Marca 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Jak najbardziej za. Ciężko CT wyjść z górnego trupa wydłużenia respa pozwoli im na to a TT będzie mniej kampiło 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lenon Opublikowano 23 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Tak jest, zgadzam się z przedmówcami w 100% Dodatkowo tak jak Uszaty powiedział na serwerze: "To jest zerowa kontrola mapy przez TT". Taka gra co rundę traci jakikolwiek sens. Podpisuje się pod tym obiema rękami. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Amas Opublikowano 23 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 @Uszaty to teraz już poznałem powód dlaczego tam wskakiwałeś z nami : D @TWERKZ No właśnie się dziwiłem, że coś mnie znaleźć nie możesz. Ja powiem tak. Sytuacje dobrze opisał Archonek w pierwszym poście. CT ciężko ma żeby wejść od respa czy trupa, jedyne co im pozostaje to tak jak wspomniał siedzieć i czekać na bsach. I to faktycznie może być nudne, zgadzam się w 100%. Jednak dodam, że my siedzimy koło skrzynki właśnie z takiego powodu - mało który CT pilnuje bsa, większość raszuje przez co są dla nas łatwym celem. A każde zabicie przeciwnika to krok ku zwycięstwu. Jest to element taktyczny rozgrywki mojej, matiego, samsona i Ajluja. Większość graczy dołącza się dobrowolnie. Cele wykonujemy, tak więc pretensji do nas nie można mieć, bynajmniej nie o to. Przedłużenie granic respa faktycznie by rozwiązało problem, tylko zastanówmy się czym jest resp. Bo jeśli się go przedłuży do zielonej linii na obrazku - nie wiele brakuje żeby resp znalazł się na połowie całości mapy 2 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Jestem za nie będzie namiotów przed B Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lenon Opublikowano 23 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 5 minut temu, Amas napisał: Bo jeśli się go przedłuży do zielonej linii na obrazku - nie wiele brakuje żeby resp znalazł się na połowie całości mapy Dodajmy, że nie gramy tu jakichś prestiżowych turniejów za wielkie pieniądze, więc zmiana zasad dla poprawy dynamiki i ogólnej rozrywki wyszła by jak najbardziej na +. Tym bardziej, że na serwerze nie gra 10 osób tylko 30. Mi osobiście by to nie przeszkadzało, a wręcz bardzo podoba się ten pomysł. Jeśli resp ma być na połowie całości mapy to może być, byle by tylko grało się przyjemnie, czego w chwili obecnej nie można powiedzieć 1 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ legendarny_puszek Opublikowano 23 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 O fajna nowość tt będzie sie respić przed gurnym wiec szybko bedzie mozna zraszować b jak najbardziej za 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MatiOlunis Opublikowano 23 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 42 minuty temu, archoneczek cukiereczek napisał: Proponuję to wydłużyć chociaż od 1:00 Oczywiście jestem za, ale proponowałbym wydłużyć tego nowego respa do 0:30 Odnośnik do komentarza
Użytkownik qszykk Opublikowano 23 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Na pierwszym zdjęciu najbardziej rzuca się w oczy to że znajdujesz się na respie w czasie kiedy Cię tam powinno nie być. Natomiast co do pomysłu to według mnie jest świetny, proponuję nawet przedłużyć respa tak jak na drugim zdjęciu. Dodajmy jakieś jeszcze miejsca gdzie tylko vipy będą mogły stać, zwiększy to sprzedaż. Możemy wprowadzić też że pakę trzeba plantować na zmianę raz na A, raz na B. Do trupa można wchodzić tylko po 22.00 żeby dzieci które grają w dzień się nie bały. Na długą będziemy chodzić przed południem, a galą między 14.19 a 16.46. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik qszykk Opublikowano 23 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Co sądzicie o czymś takim, zdynamizuje to rozgrywkę i terroryści będą musieli w wyznaczonym tempie posuwać się do celu. Na bs będą mogli wejść dopiero jak upłynie pierwsza minuta czasu. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Amas Opublikowano 23 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 @archoneczek cukiereczek 3 minuty temu, archoneczek cukiereczek napisał: Ja bym natomiast postanowił dać "nowego respa" do 1:30/max 1:30. To w końcu do 1:30 czy do 1:30? Bo już się gubię w tym wszystkim 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ FiQel Opublikowano 23 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 dla mnie to bezsensu prze trupem siedzieć do 1:00 trzeba to szybciej zrobić ponieważ gra będzie dynamiczna to nie jest jakiś lan czy turniej (Major).Jak dla mnie to po wino być do 1:30 jak normalny resp i tyle po co tu się rozpisywać. Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 23 Marca 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Temat zamyka robi się za duży spam i syf!!! @Trivor podejmie decyzję. Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 24 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 @Meluś też może Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi