Użytkownik Chill Opublikowano 24 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Nick z CS: Chill Admin banujący:Wychowałem sie na de_dust2 Serwer:Onlydd2 Data zdarzenia:Dzisiaj przed chwilą 24.03 Opis sytuacji:grałem jak bot no słabo po prostu mi szło po kilku rundach zacząłem juz normalnie grać i w tej ostatniej rundzie gdzie dostałem kulke w łeb dostalem bana za aimbota? Gdzie 1 jakbym miał aimbota to bym nawalał celownikiem jak powalony 2 było widać ze dedałem i to dość dużo razy juz bym sie bardziej spodziewał gdybym lepiej grał a tak to ban za aimbota którego nie mam i co dla mnie jest śmieszne a także żałosne domyślam sie ze podczas gdy admini będą rozpisywać demko i tak będzie ze niby mam aimbota aimlocka aimassista smoothaima i jakies bzdety których nie uzywam dalej mi sie po prostu pisać nie chce ponieważ jestem zmęczony (jesli serio przez tyle czasu Zbakane_Oko sie gapiłeś jak gram to gratki dla ciebie jak myslisz ze mam aimbota brawo!) Link do bana z amxbans: https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=10413 Wycinek bana z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| You are banned ||| Nick: Chill ||| IP: 5.173.252.32 ||| SteamID: STEAM_0:0:522201142 ||| By admin: Wychowany na de_dust2 ||| Reason: aimbot ||| Ban created: 24.03.2020 - 01:53:25 ||| For length: Permanent ||| On: [Only DD2 #2] StrefaSkilla.pl [ASYSTY | RANGI CS:GO][Skin MOD][FreeVipSteam] (de_dust2) ||| Time left: Forever ||| Will expire: Never [FB]-------------------------------------[FB] czekam na wasze milion pięćset sto dziewięćset rozpisek =) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Assassin Opublikowano 24 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 czemu to się nazywa fajnie po drugie gdzie demko po trzecie 3 godziny temu, Chill napisał: czekam na wasze milion pięćset sto dziewięćset rozpisek =) przepraszam za przekleństwo ale co to kur*a jest po czwarte po co to ? 3 godziny temu, Chill napisał: było widać ze dedałem i to dość dużo razy juz bym sie bardziej spodziewał gdybym lepiej grał a tak to ban za aimbota którego nie mam i co dla mnie jest śmieszne a także żałosne domyślam sie ze podczas gdy admini będą rozpisywać demko i tak będzie ze niby mam aimbota aimlocka aimassista smoothaima i jakies bzdety których nie uzywam dalej mi sie po prostu pisać nie chce ponieważ jestem zmęczony (jesli serio przez tyle czasu Zbakane_Oko sie gapiłeś jak gram to gratki dla ciebie jak myslisz ze mam aimbota brawo!) było napisać że dostałeś bana za aimbota od gracza Wychowałem sie na de_dust2 jak go nie miałem i dać demko Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 24 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 https://www67.zippyshare.com/v/V00MqNDk/file.html 0:49 +b headshot to ja tu nie widzę 1:00 +b aim/słabo widoczny 1:04 +b tutaj już lepiej widać/aim Trochę przerwy i gracz już przestał ukrywać swoich wspomagaczy 7:10 +b aim 7:13 +b full mleko a ty biegniesz dalej oddając 3 celne pestki 7:34 +b coś ci znosi tego deagla 8:04 +b gdzie celownik a gdzie głowa 8:59 +b aim 9:24 +b aim 9:52 - 9:54 +b coś słaby masz ten rozrzut 9:59 +b aim 2 szybkie bańki 12:41 +b perfekt headshot Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 7:10 +b 8:04 +b 12:41 +b Dalej nie oglądam SPALONE DEMKO BRAK UB Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz zbanowany/nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi