Użytkownik Beast Opublikowano 27 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Nick: Beast Wiek: 16 Steam ID : https://steamcommunity.com/profiles/76561198227057676/ Link do gametracker'a : https://www.gametracker.com/player/Beast/54.38.142.181:30035/ Mikrofon [Tak/Nie]: TAK Wiedza o sourcemodzie: 5/10 Kilka zdań o sobie: Mam na imię Jakub, uczęszczam do 1 klasy Warszawskiego liceum o profilu biol- chemicznym. Wolny czas spędzam na siłowni oraz grając w gry. Lubię poznawać nowych ludzi. Moje doswiadzcznie w cs:go wynosi 4 lata, dzięki czemu potrafię rozpoznać gracza posiadającego wspomagacze. Ile godzin dziennie możesz poświęcić na pilnowaniu serwera: W tygodniu 2-3, w weekend 5-10. Konto ze statusem prime [Tak/Nie]: TAK 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Płetwek Opublikowano 28 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Cześć mordeczko , chciałem chwile poczekać za nim ktoś się wypowie lecz niestety nikt nie chce. + Wiek ( u ciebie to tylko liczba ponieważ nie brzmisz na tyle ;D ) + Mikro ( Dobry kontakt z ludźmi, spoko mordka do pogadania ) + Prime +/- aktywność ( jedynie się przyczepiam do luk w niektórych dniach ) +/- Sourcemod ( napisz na steamie a ci pomoge, lecz nie widze potrzeby ponieważ to wszystko jest banalne do ogarnięcia ) Ja jestem na TAK, zacznij grać regularnie codziennie to będzie fajnie 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hubercik_666 Opublikowano 28 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 + Prime + Mikrofon , dużo się udziela i pomaga innym. +\- Sourcemod , ale zawsze można się poduczyć. +/- Wiek + grasz sporo + ogarnięty i ma duży szacunek do innym Na Tak 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Klaudiaa Opublikowano 28 Marca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 +/- wiek +/- sm + gt + aktywny + kulturka + bardzo miły i bezkonfliktowy JESTEM NA TAK 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 28 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 No ogólnie chyba nie muszę nic dodawać ? wszystkie argumenty zostały wypisane wyżej ? Pozdrawiam Dr3SiK ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 28 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi