Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

ss dokladnie

Funnyganja

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick: dokladniejestemtymtym

Data i Godzina: 27.03.2020 - 13:28:39

Link do bana (https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=10817

Link do Screenów: https://www63.zippyshare.com/v/Dnrpqz31/file.html

Wycinek z Konsoli: 
[FB]-------------------------------------[FB]
||| You are banned
||| Nick: dokladniejestemtymtym
||| IP: 
||| SteamID: VALVE_0:4:414118227
||| By admin: archonek ^.~
||| Reason: Wstaw screeny Na Strefaskilla.p
||| Ban created: 27.03.2020 - 13:28:39
||| For length: Permanent
||| On: [Only DD2 #2] StrefaSkilla.pl [ASYSTY | RANGI CS:GO][Skin MOD][FreeVipSteam] (de_dust2)
||| Time left: Forever
||| Will expire: Never
[FB]----------------------------

Coś od siebie: 

• Super 3
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

Coś od siebie. 

Gracz ewidentnie kpi sobie z adminów zmieniając bez przerwy nicki. 

Nie będę tego tolerować więcej razy... 

Z racji że to kolejne ssy. 

@archoneczek cukiereczek proszę o rozpisanie demka, a Grono UBT o weryfikację. 

• Przykro mi 1
  • Użytkownik∙

Demko:

http://713765.hltv2.pukawka.pl/hltv-2003271318-de_dust2-1585311480-1585312680.zip

1:21

1:27 leci flesh, na ten sam flesh 1:28:78 widać dokładnie gdy gracz się już obrócił flesh był widoczny więc na plecy nigdzie go nie dostał. Na demku nie ma fleshy pokazanych nie mam pojęcia czemu, ale powinien mieć full mleko. W dodatku wymierzył z łatwością gracza i go zabił strzelając w głowę. 

8:04 - Skąd wiedział? 

9:02 - To w ogóle gdzie indziej strzał poleciał a gracz dostał obrażenia. Polecam w 1/4

Według mnie gracz również używa nie samego no flesha ale również auto bh. Wiadomo, że w 1.6 się to łatwo robi ale gracz przez te 11 minut gry ani razu nie spalił hopa. Wszystko w 100%.

• Ha ha 1
  • Wow! 1

TOP1 WORLD USER ON MIX 5V5 EFFEXO 01.07 - ??

2.png

• Użytkownik

wybaczcie ze się wypowiem sprawa mnie nie dotyczy ale muszę bo nie mogę  na to patrzeć jak 

1:21 zwykły strzał to co ty widzisz podejrzanego to jest tylko chujowe demko z hltv nic nienaturalnego -b

1:27 no dostał mleko to prawda ale jak ktoś dostanie flesza to głuchy się od razu robi ? czy jak przecież go słyszał ze do niego strzela po drugie dostawał hity wiec zaczął strzelać tam gdzie słyszy przez co widać że niestaranie oddaje strzały -b

8:04 hyyy? być może dlatego ze zawodnik z ct zabił kogoś na midze albo może dlatego że  go słyszał -b

9:02 no i co z tego słyszałeś o czymś takim jak flik ? zrobił flika w ścianę nie trafił pierwszą kulą póżniej  poprawił -b

nie prawda ze 100% bh mu wychodziło bo w tej minucie dobrze widać ze źle zrobił strefy i nie było perfekt bh 3:57-3:58 widać ze gracz ma dobre strefy szybkie dynamiczne i dobre, w tej grze wystarczy nauczyć się myszkę dobrze obracać w lewo prawo i już robisz bh 

6:53 te twoje autobh śmieszne widać w tym czasie gdyby miał te abh to odbiłby się bez problemu od murka (dodany mój czas )

7:13 widać własnie te jego antyflesze skoro je ma to po co się wycofuje i chowa ??? (dodany mój czas )

8:35 skoro ma anty flesza to po co się od flesza odwraca ?  (dodany mój czas )

więc tyle od mnie możecie ubt mieć w dupie to co napisałem i tu usunąć albo wziąć do głowy i widzieć nie tylko na demku akcje do rospisania ale też akcje w który gracz czegoś nie zrobił np te które podałem 

skoro dostawał tyle banów ssy i każdy czysty to jak to jest możliwe ? penie ma pass na cheaty i nie widać tego 100 % a nie przyszło wam do głowy ze koleś jest dobry lepszy od was ( oo nie napisałem to ) jak ktoś może być lepszy gram w tą grę nie od dziś i potrafię rozpisać demko a to że ktoś jest odpalony możne sugerować i  banować po 3 spalonych akcjach a nie po żadnej bo żadna z tych czasów co podam admin nie ma sensu 

nie bronię tego gracza  bo to jest kolega mój czy ktoś znajomy  po co osoba która jest czysta ma dostać bana dlatego ze wy uważacie ze akcje te są spalone a nie potraficie wyciągnąć wniosków z całego demka  

(musicie mi wybaczyć ze być może urazi to którego lub którąś z was nie zrobiłem tego specjalnie ) 

DZIĘKI JEŚLI NIKT TEGO NIE USUNIE I PRZECZYTA :) 

• Super 3

Oglądałem pózno wieczorem demko i też nie znalazłem nic podejrzanego, wszystkie akcje na słuch. Dodatkowo refleks i skill i dobra znajomość mapy ale wieczorem koło 19  wstawie swoją rozpiske i edytuje posta.

1:21   -b  Akcja na słuch nic nadzwyczajnego przycelował w przeciwnika, naturalny strzał.

1:27   -b Sprawdza i zabija, nic nadzwyczajnego tym strzale nie było.

8:04 -b Tak, info po strzałach kolegi z drużyny nic nienaturalnego.

9:02  -b Dobrze słyszy w słuchawkach gdzie mniej wiecej biegnie.

Ssy czyste jak i demko czyste.

• Stały Bywalec

1:21 - normalny strzał -b

1:27 - miał na 100% mleko ale zauważ, że zaczął strzelać dopiero po strzałach CT (gra na słuch + trochę szczęścia) -b

8:04 - wcześniej enemy zabija gracza ze środka + gra na słuch -b

9:02 - normalny strzał, później skan bo wiedział, że jest tam TT -b

Biorąc pod uwagę całe demko gracz ma normalne reakcje jak leci flesh, nie ma skryptów na bh tylko dobry movement.

@GENERAL ALADEEN nie ma co dłużej trzymać chłopaka z banem, niech idzie sobie postrzelać na serwer.

@Funnyganja na przyszłość aby uniknąć niepotrzebnych banów graj może na swoim koncie https://steamcommunity.com/id/FunnyGanjaa a nie bawisz się w jakieś NS'y.

SS'y czyste, demo czyste. Zapraszam do gry :)

• Lubię to! 1

sygnatura.gif.08723135ea6e238cdbf69b3970322675.gif

• Stały Bywalec

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Gracz odbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

sygnatura.gif.08723135ea6e238cdbf69b3970322675.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]