Użytkownik P p Opublikowano 28 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Nick: Glade` Wiek: 19 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Posiadałem 3 lata temu na innym serwerze. Doświadczenie z amx[1-10]: Oceniam na 6/7, trochę muszę przypomnieć, myślę że uporam się szybciutko. Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/server_info/145.239.20.145:27130/top_players/?query=Glade%60 Link do steam (z grą cs 1.6): Nie posiadam steam niestety ale myślę, że to nie będzie problematyczne. Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Tak (Jestem w trakcie powrotu do Polski więc jeżeli to nie problem zapłacę później) Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak, jest. Dlaczego Ty?: Doświadczenie z samym surfem mam z 6 lat, na serwerze nie ma mnie tylko jak śpie przy obecnej sytuacji. Dodając nie ukrywam chciałbym się zająć tym co się dzieje, mało adminów, dużo odpałów. Jestem gotowy umilać czas innym graczom którzy wolą pograć w przyjaznej atmosferze, może na dalszą metę coś więcej. Kontakt: GG Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Jasne, że tak. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 +/- gt Steam jest obowiązkowy zapoznaj się z wymaganiami Do kosza Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 28 Marca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 No to lecimy: +Wiek +GT, jak na ten serwer jest dobre, ale z czasem je jeszcze poprawisz, bo widzę że jesteś aktywny na serwerze . -Steam, jeśli nie masz CS 1.6 na steam, nie masz po co składać podania. Steam obowiązkowy . Reasumując, będę na tak jeśli kupisz csa na steamie ;), narazie jestem na nie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 28 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Jestem na tak Nie zawsze steam jest tak bardzo potrzebny Aktywny Wiek Brać go Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 28 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi