Użytkownik CHYBA TAK Opublikowano 29 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 (edytowane) 1. Twój Nick: ⒸⒽⓨⒷⒶ ⓉⒶⓀ ヅ 2. Nick oskarżonego: NoThing 3. SteamID oskarżonego:.... 4. Data oraz czas zdarzenia: dzisiaj 14:27 5. Mapa: chyba awp lego 9 ale ni jestem pewny 6. Opis sytuacji: Boli typa to ze pow iż nie umie obsługiwać się adminem XD po czym zaczął straszyć banem to pow ze no dobra to daj i gość się spłakał zaczął mnie wyzywać myśle ze admin tez powinien mieć troszkę szacunku do graczy gdzie ten typ go wgl nie ma i najśmieszniejsze jest to ze dał bana za nadużywanie mikra gdzie nigdy inny admin mi nie zwracał na to uwagi a gram dużo na awp .Zabolało serduszko ze ktoś ci w końcu pow prawdę @Nothing Dowód w postaci Demka/ss: gość wyzywa na micro wiec…...:D Edytowane 29 Marca 2020 przez CHYBA TAK 3 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 29 Marca 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Bez dowodów ciężko będzie cokolwiek zrobić administracji. 1 2 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 29 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Z tego co wiem sytuacja wyglądała inaczej. Ale wszystko już z nothingiem wyjaśniłem i wytłumaczyłem. Jest to pierwsza skarga na niego i to w dodatku bez żadnych dowodów wiec temat uważam za zamknięty ? Pozdrawiam Dr3SiK ? 5 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 29 Marca 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi