Użytkownik Tikey Opublikowano 31 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 (edytowane) Witam, Chciałbym ogłosić, że wyniki zostały sfałszowane przez moderatora @Geralt z Rivii Jako, że na gali FAME MMA 6 nie było żadnego nokautu punktacja powinna wyglądać następująco: Tikey 25pkt 1 miejsce Infeek 23pkt 2 miejsce Skalper 23pkt 2 miejsce Darkov 20pkt 3 miejsce Kacperek 17pkt 4 miejsce Rustic 14pkt 5 miejsce Sebus 12pkt 6 miejsce Chciałem cała sytuacje wyjaśnić z Moderatorem na pw ale totalnie mnie olał. Dlatego postanowiłem napisać skargę na ogólnym. Czuję się oszukany i chciałbym aby ta sprawa została wyjaśniona. Dlatego chciałbym aby @Geralt z Rivii zabrał głos w tej sprawie. A was administracjo o przypilnowanie tego pana. @Dusia @Trivor @Zmiksowany @sh1zo_nnjl edit. Manieczek proszę ja Ciebie skończ tylko się pogrążasz . Pozdrawiam. Edytowane 31 Marca 2020 przez Tikey Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 31 Marca 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Dokładnie cały typer był ustawiony. Teraz na poważnie. Żaden wynik nie został z fałszowany prze zemnie tylko zaszła pomyłka i źle przypisałem punkty za jedno pytanie moja pomyłka ale oczywiście musisz od razu wyolbrzymiać i pisać jak bardzo zostałeś oszukany. Co do pw nie olałem Cię ale z góry mi coś zarzucasz nawet się o nic nie zapytasz tylko bach byle dostać tego vipa więc opuściłem konwersacje. Wyniki zaraz zostaną poprawione żeby nie było płaczu. Wyniki poprawione. Po prostu pomyliłem KO z TKO i na tym polegał mój błąd nikt nie został oszukany tylko się pomyliłem jak to z człowiekiem każdemu się zdarzy. Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 31 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 byly nokauty np bestia i najman to byl nokaut to niezle ogladales gale 34 minuty temu, Tikey napisał: Jako, że na gali FAME MMA 6 nie było żadnego nokautu punktacja powinna wyglądać następująco: 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 31 Marca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 @Geralt z Rivii mógł się pomylić, każdy jest tylko człowiekiem. Przyznał się do błędu i poprawił, nie ma co robić nagonki. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 31 Marca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi