Użytkownik ImperatoR Opublikowano 31 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Nick: ImperatoR Imię: Adrian Wiek: 25 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Aktualnie nie Doświadczenie z amx[1-10]: 9/10 Jeśli chodzi o amxmodmenu. Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/ImperatoR/54.38.58.82:27015/ Steam/Nonsteam (Link do profilu): https://steamcommunity.com/profiles/76561198031633706/ Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Preferuje przelew Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Jestem świeżym graczem na waszym serwerze jak i użytkownikiem na forum, lecz zauważyłem, że często brakuje admina w momencie gdzie na serwerze grasuje cheater. Stąd moje podanie na admina. Często gram na serwerze więc mógłbym dopilnować aby rozgrywka była sprawiedliwa i przyjemna. Poza tym jestem kulturalną osobą z dużym doświadczeniem w Cs 1.6. Kontakt: Najlepiej poprzez steam 2 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 31 Marca 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Ode mnie masz zielone światełko. Obecnie serwer ruszył pełną parą i potrzebujemy adminów. Podanie napisane prosto i czytelnie. Widuję Cię na serwerze ale oczywiście GT lekko do poprawy. Wiek, mikrofon, składka, cs 1.6 na steam jak najbardziej na plus. Poczekam jeszcze na wypowiedź innych graczy ale myślę że to kwestia czasu. Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik lewer Opublikowano 31 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Również jestem na tak i zgadzam sie z @Geralt z Rivii : + wiek + składka +/- gt + micro 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik boy in louis vuitton Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Jestem na tak widziałem go wczoraj kultura steam amx 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Podanie przyjmuję serwer mocno hula a ja sam nie jestem w stanie być 24/7 na serwerze. W celu opłacenia składki i dodania flag zgłoś się do @Tery lub @Trivor na pw. Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi