Użytkownik braindead Opublikowano 31 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Twój nick: braindead Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198441521650/ Nick admina banującego: D3$iK Data i czas zdarzenia: 00:34 1.04.2020, mapa the_kox o ile mnie pamięć nie myli Serwer: only awp Opis sytuacji: permik ale szczerze, nie wiem za co mógłbym dostać bana, zabiłem go parę razy i tyle dostałem bana bez niczego, żadne demo, żadne ss'y Wycinek z konsoli: czekam na komentarz czy coś, rozpatrzenie mojej prośby o ub, pozdrawiam i życzę zdrówka, bo nieprzyjemna sytuacja teraz panuje, a zdrowko kazdemu sie przyda Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 @D3$iK czekam na rozpiske i wyjasnienia 48h 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Mój błąd PRZEPRASZAM. Miałem problemy z konsola i ogólnie z netem wczoraj, chciałem kogoś slapnać o ile dobrze pamietam i w tym momencie mi się cały komputer scrashowal, wiec za przeproszeniem pizgnąłem w klawiaturę i dostałeś bana. Chciałem odrazu dać Ci ub lecz nie mogłem wejść na SB z powodu tak wolno działającego internetu. I dzisiaj przez nawał obowiązków kompletnie o tym zapomniałem. Proszę o ub dla @braindead i o zamknięcie tematu. Pozdrawiam Dr3SiK Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Gracz już dostał ub i jeszcze raz przepraszam @braindead ale kompletnie nie świadomie to zrobiłem i później z przyczyn technicznych nie mogłem ci dać ub. Teraz zostałeś odbanowany i mam nadzieje ze zobaczymy się na serwie ? Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi