Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

eQ na odpale!

`ASTER₁₃₃₇

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick podejrzanego: eQ`MARTA W KOMINIARCE->PRODL
Nazwa Serwera: dd2 #1
SteamID/IP: # 3 "eQ`MARTA W KOMINIARCE->PRODL" 13974 VALVE_0:4:182488398 9 2:28:42 34 0
Data i godzina: okolo 12
Link do dowodów(Demko,SS,itp): demko pov   https://www58.zippyshare.com/v/LmxrOlnh/file.html
Rozpisanie Dowodów:

4:20- 1/2 trzęsie troche ten celownik + przeskok po zdobytym fragu +b
4:30- 1/2 celownik leci na głowe +b
5:02- pod rcsa, widać na 1/2, że recoil leci w jeden punkt
5:44 trzęsie fest +b
6:08 1/2 minimalne szejki +b
6:49 polecam zobaczyć na espie/wh jak pieknie jedzie za modelem xD +b
7:44 też lekko po modelu + rcs, recoil w jeden punkt 1/2 +b
7:48 1/2 XDDD myślę tu widać najlepiej rcsa, kiedy celownik jest poza fovem, lata gdzie chce, a gdy najedzie na model nagle perfekt fullauto +b 1/2 
8:42 1/2 minimalne szejki +b
8:44 wie o modelu, ale żeby sie nie spalić nie sprawdza xD
9:38 1/2 troszke trzęsie
9:40 1/2 to nawet w głowe nie bylo, obok modelu + rcs, nienaturalny recoil +b
10:51 1/2 fakt widać lufe, ale celuje idealnie w model po ścianie, a nie w bron/ręke +b
12:44 rcs + nie sprawdza wcale zielonych, ciemni i zakrętu, tylko patrzy sie od razu w trupa, bo oczywiście espik włączony +b
13:56 xDDDD celownik leci szybciutko na głowe + brak recoila +b 1/2
14:02 nawet nie licze ile razy najechal na model po tym boxie x d x d +b
od 15:18 przykład abh, nie kręci żadnych stref, tylko trzyma spacje i nabiera prędkości +b
od 16:09 abh +b
16:29 obok glowy, psilent +b
16:40 rcs XDDD widać jak celownik zwariował +b
17:53 abh +b
19:57 1/2 strzela fullauto obok modelu i zabija xdxd +b

Coś od siebie: Polecam oglądac na wh/esp, bo w wielu czasówkach jezdzi po modelu.

@eQ` MARTA W KOMINIARCE Weź się już nie kompromituj, admini nie mają żadnego pojęcia, dlatego nadal grasz bez bana, ale jak to mówią wszystko co dobre się kiedyś kończy ;p

https://www56.zippyshare.com/v/g6DapHuW/file.html

5:15 przeskok fest +b

5:17 szejki + obok modelu +b

5:39 szejki +b

5:41 szejki +b

• Lubię to! 1
  • Super 7
  • Ha ha 1
  • Wow! 1
  • Użytkownik

Nieźle Nieźle dzięki za info ze cheatuje thx hahaha

Ps:Zna mnie tyłu adminów ze jak bym coś miał to bym dawno dostał bana xd 

Jagiellon, Olo.exe, DarkoV, Lorgo obecny admin teraz więc wiesz Mordeczk jak oni by coś zauważyli to bym dawano dostał bana więc nie wiem o czy ty mówisz ale niech Ci będzie to że "cheatuje" pzdr ??+dodam do tego że nie raz miałem akcje do ugrania i byłem sam jako z teamu+miałem x2 adminów w teamie i każdy robić spect mnie więc no. Ale tak naprawdę to dzięki za demko ??

A celownikiem może każdy sobie machać na prawo i lewo+gram już tyle na tym serwerze to dziwne że wcześniej nie dostał bana za "cheaty" 

@`ASTER₁₃₃₇ wiesz już nie raz pisali na u@ eQ ma "cheaty" admini szedli na spect i cóż :D więc proszę bardzo. Jak chcesz mogę Ci podesłać na dsc lub gdzieś ss z gry że mam Cs na steam więc :p 

Tutaj jest link na którym są ss że gram steam :Dhttp://imgur.com/a/y3pbJzK @`ASTER₁₃₃₇

Edytowane przez eQ` MARTA W KOMINIARCE
  • Ha ha 1
  • Stały Bywalec

demko pov : https://www58.zippyshare.com/v/LmxrOlnh/file.html

4:20 - jak dla mnie normalnie pestki, może trochę chaotycznie -b
4:30 - nic dziwnego że leci na głowę jak chwilę wcześniej widział model, normalny skan -b
5:02- kuca i ściąga celownik w dół -b
5:44 - co tu niby trzęsie? -b
6:08 - normalne pestki -b 
6:49 - słychać strzał z m4 w okolicy TT, chciał sprawdzić czy nie cofa gali (nie doszukiwałbym się czegoś więcej) -b
7:44 - normalny strzał -b 
7:48 - jest coś takiego jak kontrola fullauto -b
8:42 - normalne pestki -b
8:44 - a Ty wróżbita Maciej, że to wiesz? sprawdzał komin, jego błąd że nie sprawdził do końca -b
9:38 - normalne pestki -b
9:40 - pierwszy strzał faktycznie nie był na głowie natomiast drugi ewidentnie trafia model (head) -b
10:51 - po co ma celować w broń/rękę jak wystarczy sobie zwizualizować model i strzelić tam gdzie głowa -b
12:44 - pozycja była wcześniej sprawdzona przez kolegę z drużyny + CT strzelał się z trupem i nie było konieczności sprawdzania tych pozycji (trochę ryzykownie) -b
13:56 - jak wychylił enemy to kucnął dlatego może tak wyglądać -b
14:02 - zwróć uwagę że przed zabiciem TT z anarchii "tomek" patrzy plecy z mida i zabija CT z sg, gra na słuch i tyle -b
od 15:18 - widać strefy -b
od 16:09 - j/w -b
16:29 - normalne 3 pestki, celownik na głowie -b
16:40 - znowu kuca jak jest w biegu dlatego może tak wyglądać, później stara się kontrolować spray -b
17:53 - widać strefy -b
19:57 - normalne strzały -b

Nie widzę na demku żadnych podejrzanych akcji, myślałem że będzie coś ciekawego niestety się myliłem...

Sprawdź ktoś jeszcze z demko z ubt żeby nie było  @GENERAL ALADEEN @Zbakane_OkO @Manieczek!^^

demko pov: https://www56.zippyshare.com/v/g6DapHuW/file.html

5:15 - przeskok +b

5:17 - kolejny przeskok +b

5:39 - j/w +b

5:41 - j/w +b

demko pov: https://www83.zippyshare.com/v/ATcGS097/file.html

13:25 -  jest minimalny prześwit ale i tak przeskok +b

demko pov: https://www37.zippyshare.com/v/7X34s4NL/file.html

13:51- celownik przeskok na głowę +b

13:53 - przeskok +b 

13:57- 14:05 - j/w +b

demko HLTV: https://www58.zippyshare.com/v/2I5gOUWS/file.html

06:36 - przeskok na głowę +b 
06:42 - celownik zwariował i później przeskok na kominie +b
11:06 - ruch przez ścianę na model +b
13:24 - przeskok na głowę, złapało jeszcze jednego gracza +b
14:31 do 35 - przeskoki, aim się gubi +b
17:36 do 49 - kolejne przeskoki +b
19:42 - aim +b

Podsumowując 1 demko czyste, reszta spalona.

Gracz którego zgłosił aster ma VALVE_0:4:182488398 i ip: 37.248.157.188 reszta demek to VALVE_0:4:1633363806 i ip: 5.172.234.107

Jak dla mnie nie można ocenić czy jest to ta sama osoba w 100%, bana nałożyłbym tylko na to konto VALVE_0:4:1633363806.

Wątpię żeby @eQ` MARTA W KOMINIARCE był na tyle nierozsądny żeby na innym NS'ie się palić jak dostał wcześniej admina z drugiej strony jakoś specjalnie się nie broni.

Proponuję aby ktoś z wyższej administracji sprawdził w logach forum czy ip: 5.172.234.107 kiedykolwiek logowało się na strefie(forum), jeśli tak to do kogo należy i temat rozwiązany czy to jedna i ta sama osoba bo jak wiemy dostawca to Cyfrowy polsat.

Pozdrawiam :)

Z racji tego, że @eQ` MARTA W KOMINIARCE postanowił nieco wyjaśnić sprawę i sprawdziłem sobie w bansie gracza o nicku: pyza, ma aktywne bany za czity, co ciekawe jego głównym dostawcą internetu jest również Cyfrowy polsat.

• Ha ha 5

sygnatura.gif.08723135ea6e238cdbf69b3970322675.gif

• Użytkownik∙

Jak dla mnie czysty 

@iksiu podejmij ostateczna decyzje 

• Ha ha 3
  • iksiu odblokował(a) ten temat
  • Użytkownik∙

dla mnie @iksiu jesteś amatorem, ale jest jeden plus tej twojej śmiesznej rozpiski  szanowny @eQ` MARTA W KOMINIARCE za bardzo się podjaarał ze daleś wszyste akcje na b-  i odpalił troszkę mocniejsze sety xd

demko pov:https://www83.zippyshare.com/v/ATcGS097/file.html

rozpiska:

13:25 -  nic nie widać przez tego smoke + reakacja celownika od razu na łeb  trzzesie +b

niestety z tego demka mam tylko tyle bo  @largo:)  dal mi kicka jak mu pisałem żeby nie kickowal 

demko: https://www37.zippyshare.com/v/7X34s4NL/file.html

rozpiska

13:51- celonwik od razu na głowe +b

13:53 - przeskok/szejki fest +b 

13:57- 14:05 - XDDDDDD +b

dalej nie rozpisuje szkoda czasu XDDDDDDDDD

• Lubię to! 1
  • Super 3
  • Ha ha 1
  • Użytkownik∙

1. Demo / de_dust2: DEMO

Nick podejrzanego: eQ` MARTA ...
Rozpiska dema HLTV: Poniżej. (proszę was tylko, żeby nie było żadnego wmawiania, że HLTV lagi, bo tutaj nic nie widzę.)

• 06;36 | AIM_przeskok b+ (Najpierw trzyma mu model ten UPS, a później cofając przeskok na dalszy model)
  • 06;42 | Szejk-reakcja_celownika b+ (Później frag na kominie jesteś szybszy niż ja jak się spalę zerze)
  • 11;06 | Ruch_AB b+ (To niezłe UBT jak nie będzie wiedzieć o co Mi tutaj chodzi)
  • 13;24 | Szejk-reakcja_celownika i jeszcze złapało model przeciwnika na piasku w oddali niż bliżej b+
  • 14;31-35 | AIM_przeskok oraz szejki_reakcja-celownika b+++ (Akcja Bogów, bez kitu szybszy niż ja)
  • 17;36 do 49 | AIM_przeskok oraz szejki_reakcja-celownika i tym podobne b+
  • 19;42 | AIM_przeskok b+++ (Bóg)

// Werdykt: Spalony do pieca, a nawet dema nie patrzcie, bo szkoda czasu. (Demo, które wstawił @`ASTER₁₃₃₇ również mógłbym przedstawić jakby było za mało)

• Napisałem i się wypowiedziałem, ponieważ kilku ludzi poprosiło Mnie o to, a więc proszę i dziękuje. Jeśli dla was nie jest spalone, to Panie Trivor ogłaszaj upadłość UBT.
  • Super 9
imageproxy2_php.png.3bf4bd923ca3be0f4a22e133a1907191.png
  • Użytkownik

To tak grałem na serwerze od rana do godziny 14:30 potem dostałem info od słodkiego sebusia ze ktoś demko na mnie wstawił to wyszedłem z cs i poszedłem to obczaić tak. A potem wbiłem znowu na serwer był largo itd miałem bęke z tego z nim+po czym pograłem do godziny 18:00 po czym mama mnie zawołała że mam coś jej pomóc czy coś to wyszedłem z cs i poszedłem jej pomagać tak? Potem jak jej już skończyłem pomagać poszedłem grsć w Pubga z kolegami po paru gierkach dostaje info od @largo:) na mess że
"eQ`MARTA W KOMINIARCE" dostał bana na 5 min za obrazę tak? To odpisałem mu jak za obrazę jak nie ma mnie na serwerze po czym zaczołem mu spamić na mess żeby zbanował tego chuja bo to nie ja grałem bo akutlanie byłem z kolegami w grupie graliśmy w pubga po czym skończyłem granie bo chciałem się dowiedzieć kto kurwa gra na moim nicku i wbiłem na forum napisałem że jak jakiś typ gra na moim nicku na odpale to nie aktualnie nie ja+mam podejrzenia że to jest gracz i nicku "Pyza" bo od samego początku jak wbił na serwer od rana tego dnia co dostałem demko od astera to poszedłem na spect zobaczyć jak on gra i okazało się że miał aima i ja mu to napisałem w taki sposób "dziwka Pyza na odpale gra"+zaczoł się upierać że nie gra to stwierdziłem że nie będę się kłócić czy gra na odpale czy nie ale w next rundach dostał od mnie x2 pestki i jak to on napisał "dobra kurwa nie masz już gry zobaczysz teraz" po czym się odpalił każdy jego frag był Headem więc no

PROSZĘ ROZPISKA WCZORAJSZEGO MOJEGO DNIA WIĘC DZIĘKI,sorka za wczoraj ze pisałem że się z tego nie będę tłumaczyć ale byłem mocno wkurwiony. Dzięki :D

Edytowane przez eQ` MARTA W KOMINIARCE
  • Ha ha 6
  • Użytkownik∙

Witam, przepraszam , że się wtrącę skoro to jest podszywka i gra na steam wystarczy porownac steam id, to wiele wyjasni 

Teraz, DarkoV napisał:

jak on nigdy na steamie nie grał XDDDD 

Jeśli tak jest, że nie grał nigdy na steam, to może być kłopot, jeśli również ma zmienne ip i ten drugi też to powiedziałbym , że duży kłopot.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙
1 godzinę temu, Tery napisał:

Witam, przepraszam , że się wtrącę skoro to jest podszywka i gra na steam wystarczy porownac steam id, to wiele wyjasni 

jak on nigdy na steamie nie grał XDDDD 

@iksiu Jak mam nie pisać ze nie jesteś amatorem jak jesteś XDD jak dla ciebie demko które rozpisal aster jest czyste to jesteś amatorem, każdy UBT co ogarnia cheaty ci powie, że demko jest spalone, ale ty jesteś aamatorem więc twoje zdanie się nie liczy dlatego czekamy na rozpiske demka @GENERAL ALADEEN

@iksiu dobra już się nie kompromituj bo tylko pośmiewisko z siebie robisz 

• Lubię to! 3
  • Ha ha 1
  • Użytkownik
19 minut temu, DarkoV napisał:

dla mnie @iksiu jesteś amatorem, ale jest jeden plus tej twojej śmiesznej rozpiski  szanowny @eQ` MARTA W KOMINIARCE za bardzo się podjaarał ze daleś wszyste akcje na b-  i odpalił troszkę mocniejsze sety xd

demko pov:https://www83.zippyshare.com/v/ATcGS097/file.html

rozpiska:

13:25 -  nic nie widać przez tego smoke + reakacja celownika od razu na łeb  trzzesie +b

niestety z tego demka mam tylko tyle bo  @largo:)  dal mi kicka jak mu pisałem żeby nie kickowal 

demko: https://www37.zippyshare.com/v/7X34s4NL/file.html

rozpiska

13:51- celonwik od razu na głowe +b

13:53 - przeskok/szejki fest +b 

13:57- 14:05 - XDDDDDD +b

dalej nie rozpisuje szkoda czasu XDDDDDDDDD

AA to ty byłeś, przepraszam mordo ?

sygnaturka.png

• Właściciel
Właściciel

To on, cały czas to samo IP/Valve ID o różnych dniach/godzinach

Pm9Ibt6.png

• Lubię to! 3
  • Super 5
  • Wow! 1
  • Stały Bywalec
Godzinę temu, Trivor napisał:

To on, cały czas to samo IP/Valve ID o różnych dniach/godzinach

Pm9Ibt6.png

pragnę zaznaczyć, że gracz którego zgłosił aster ma VALVE_0:4:182488398 i ip: 37.248.157.188

natomiast ten który dostał bana VALVE_0:4:1633363806 i ip: 5.172.234.107

ta jakim niby cudem jest to samo? 

Z ciekawości sprawdziłem demko które rozpisał @V1rus.hl.exe.* i już po dwóch pierwszych akcjach widać, że spalone, reszta dobrze przez niego opisana. Sam Trivor napisał "Głównym użytkownikiem konta jest gość z 5.172.x, ale całkiem możliwe jest że to drugie ip 37.248.* to ta sama osoba. Dostawca internetu jest ten sam, dokładnie nie jestem w stanie tego wykryć, stara gierka" także nie jest to pewne na 100%. Nie pisz mi @DarkoV, że jestem amatorem i się nie znam jak wstawiasz demko z ewidentnym haxem, że nawet niewidomy by to dobrze ocenił. Ja się odniosłem tylko do pierwszego demka, że czyste i decyzji oczywiście nie zmieniam.

@DarkoV a niech sprawdza, pierwsze demo dla mnie czyste, drugie spalone. Jak @V1rus.hl.exe.* jest dla was takim mentorem, że musi przychodzić sprawdzać demka to niech się wypowie na temat pierwszego 

Edytowane przez iksiu
  • Lubię to! 1
  • Ha ha 1

sygnatura.gif.08723135ea6e238cdbf69b3970322675.gif

• Użytkownik∙

Nie dziwi Was to, że gość po prostu odpuścił dalsze tłumaczenie i sobie po prostu poszedł? nie miał może argumentów na to i stwierdził , że nie ma sensu tego dłuzej ciągnąć, prawdziwy nie słucznie skazany pacjent , że tak to ujmę , pokazał by dowody na to , że to nie On a nie jakieś pierdolamento. Pozdrawiam

• Ha ha 1
  • Użytkownik∙

@Geralt z Rivii ja również uważam nadal tak jak iksiu że pierwsze denko jest czyste.Nie widać nic tam podejrzanego 

• Ha ha 1

demko pov:  https://www58.zippyshare.com/v/LmxrOlnh/file.html

4:20- +b Strzał koło gracza lecz celny gracz zabity/Przeskok
4:30- +b wcelowany i no-recoil
5:02- +b prefire
5:44- +b
6:08- +b Celownik na klacie i lock na głowe, widać na luzie
6:49- -/+ No Dziwne to było jeżdzenie celownikiem po ścianie.
7:44  +b bardzo mały rcoil
7:48  +/-   dziwnie zabija przeciwników
8:42- +b Jaki piruet na głowie
8:44- +b niby wie ale idealny noscope ?
9:38-  +b celownik - góra/dół
9:40- +b Znów nie celujesz obok przeciwnika po czym wchodzi głowa
10:51   +b  Zobaczył typa z lufą przez ścianę, ok chciał dalej iść, ale jednak pokusiło go i zaczął skanować ale ten jego  skan przez w sciane centralnie w model  smieszny.    
12:44- +b
13:56- +b
14:02-14:04 +b Kolejne wcelowanie w przeciwnika jedzie celownikiem po boxie  widać że esp.
od 15:18  +b
od 16:09  +b Skoczek z Ciebie mój drogi kolego niczym Kamil Stoch.
16:29- +b
16:40- +b Ponownie celownik lata jak opentany
17:53-  +b Abh
19:57- -/+ fullauto pierwsza klasa.

https://www56.zippyshare.com/v/g6DapHuW/file.html

5:15  +b w 1/4 można zobaczyć szybka reakcja

5:17  +b Po strzale skok na głowę następnego...

5:39 +b Tu dziwny przeskok na głowę w 1/4 widać

5:41  +b Tu dziwnie się wcelował jak by wiedział że gracz wyjdzie z piachu.

Według mnie podejrzany gra na lekkim aimie, no-recoil, a także wh. Spalony.

• Lubię to! 2
  • Ha ha 1
  • szynka odblokował(a) ten temat
  • Zasłużony

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Gracz odbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

• Ha ha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]