Junior Admin Dusia Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Użytkownik Miesiąca #Marzec Witajcie. Zapraszamy do oddawania głosów na Użytkownika Miesiąca Luty, który Waszym zdaniem przyłożył się swoją postawą i zaangażowaniem, aby otrzymać taki tytuł. Poniżej zapraszam do zapoznania się z zasadami Użytkownika Miesiąca. Złamanie jakiegokolwiek punktu grozi otrzymaniem ostrzeżenia. https://strefaskilla.pl/temat/10568-uzytkownik-miesiaca-zasady/ Głosowanie trwa od dzisiaj tj. 01.04.2020r. a zakończy się 30.04.2020r. Wzór: Nick: Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Odnośnik do komentarza
Użytkownik Infeek Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Nick: @Slodki Sebuś Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Sprawa jest chyba prosta prwada? Gatkę do kobiet ma cacy 11/10.. Ćwiczymy razem na siłowni od 2002roku.. Powiem tak, no zżyłem się z chłopem i zasługuje na nagrodę, często udziela się na forum.. Goni mnie skurczybyk z Reputacją... Ale widać, że się chłopak stara, a cięzkie ma życie bo wujas spokoju na siłowni nie daje. serio.. zazdroszczę wam bezstresowego życia w porównaniu do naszego. Widać potencjał w chłopaku, zasługuje na tą nagrodę jak nikt inny. ( chociaż jak ja wygram to się nie obrażę ) Jego słownik??? Zawiera 2002 strony najprzeróżniejszych słów o których nawet nie było nam dane słyszeć.. Galeria w telefonie? Prócz zdjęć fanek pełno memów, by móc nas rozśmieszać gdy nam smutno.. No złoty człowiek.. Myślę, że każdy kto udziela się na SB słyszał o tym człowieku.. krążą o nim legendy.. Pozdrawiam serdecznie, buziaki, have a nice day ( że tak angielskim tutaj zasunę ) 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Nick: @iksiu Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Aktywny udział w życiu forum, rzetelna i godna podziwu praca na rzecz UBTeam, aktywność na serwerach, regularne głosowanie na serwery. 3 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Nick: @shinga Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Aktywnie uczestniczy w życiu forum, wykonuje swoje zadania jak należy i jest pomocną osóbką 1 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Nick: @hk. Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Jest bardzo aktywną osobą, wywiązuje się z obowiązków moderatora, jest aktywny także na sb i kontroluje czatbox. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Nick: @sh1zo_nnjl Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Zrobił coś wreszcie na forum i dodał kilkanaście emotek. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Nick: @hk. Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca:jest to bardzo ogarnieta osoba i ogarnia wszystko , da sie z nim dogadac i wogule awans dla hk 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mroczny Aka Kocur Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Nick: @hk. Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Osoba ogarnięta pomocna, da się z nim dogadać w porównaniu do innych moderatorów. Awans proszę dla tego pana ps nie masz za co dziękować pokazałeś wczoraj na co cie stać byczku 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Nick: @ Radziuu Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Mimo, że poznałem go dopiero przy fuzji, to jestem w stanie powiedzieć, że jest to odpowiedzialny gościu, który nie gubi się w tym co robi, potrafi na prawdę dużo, również jest w wyluzowaną osobą, z którą można na co dzień porozmawiać, a także jest aktywną i pomocną osoba, myślę, że tytuł mu się należy!. Pozdrawiam Word 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 2 Maja 2020 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Użytkownikiem miesiąca zostaje @hk., gratulacje! 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 2 Maja 2020 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi