Użytkownik VaarN Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Nick: [FKR] Itachi. Imię: Łukasz. Wiek: 24. Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie. Doświadczenie z amx[1-10]: 8. Czas spędzony na serwerze (link do GT): LINK (Myślę, że dobicie godzinek, to kwestia kilku dni ) Steam/Nonsteam (Link do profilu): LINK Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Tak. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Oczywiście. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Jestem stałym bywalcem CS'a. Bez zbędnego przechwalania, znam się na tym. Na nie jednej sieci byłem adminem, na nie jednej adminem miesiąca. Staram się pomagać na serwerze, obojętny nie jestem. Kto grał razem ze mną ten wie, że jestem spokojny i opanowany. Admini dostają ode mnie bardzo dużo informacji na temat graczy, sądzę, że minimum 98% z tego - jest trafne. Angażuje się i dokładam wszelkich starań, aby na serwerze był spokój... Wiem, że brakuje mi postów, czy godzin - Powiem szczerze, że na forum lubiłem siedzieć kiedyś. Teraz, jest to dla mnie ewentualne źródło informacji. Mam nadzieję, że osoby rozpatrujące podanie zrozumieją, mogę na siłę dobić te 10+ postów Czas na forum oczywiście także będzie, przy na przykład demkach czy SS'ach Kontakt: Forum / Steam Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Zapoznałem się, nie spełniam - obiecuję nadrobić. Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza
Użytkownik [FKR] Champion Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 -Doświadczenie -Wiek -Składka Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Przyjmuje, Zgłoś się na PW Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi