Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Ja żegnam możecie mi te konto wyjebać w pizdu fristajlować sobie nie można nawet na czacie pozdrawiam z rodzinką Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Trzymaj się Odnośnik do komentarza
Użytkownik Infeek Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 We tam nie pierdol seba, zobaczy, że fristajl to nie będzie warna ^.^ Ładnie poprosicie haha Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Oni nie znają się na brzytwach, a słowami tniemy cały ten przysmak! PDW SEBA! Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Teraz, ArcyBM napisał: Oni nie znają się na brzytwach, a słowami tniemy cały ten przysmak! PDW SEBA! Dokładnie mogą się schować żadne dzieciaki nas nie będą blokować ! PDW! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Stópka Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 elo Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ChceszSieBawić? Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 elo Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ NetaoNaH@ Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 elo ja podbijam statystyki Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Kolega już się pożegnał to zamykam Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Użytkownik pożegnany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi