Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Cześć, mam propozycje podpiąć WSZYSTKIE serwery pod jednego AMXBansa, tak samo przyszłe serwery CS:GO pod jednego SourceBansa. Aktualnie np. JailBreak, Rats i GunGame są podpięte pod osobnego bansa. 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ENTITY Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Jestem ZA, dzisiaj nie była ciekawa sytuacja związana z bansem.. mam nadzieje że ta propozycja zostanie PRZYJĘTA 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Jest to dobre rozwiązanie. Na tak Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Również jestem na tak, dobry pomysł Odnośnik do komentarza
Użytkownik Noreczek Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Na tak 2 raz mieliśmy sytuację " ŻARTU " i ktoś sobie postanowił pobanować ludzi. Odnośnik do komentarza
Użytkownik sQbany`here Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Jak najbardziej jestem za . Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Pewnie że jestem na tak nam by to ułatwiło prace. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zmontuje plugin pod amxbansa żeby nie dało się zczytać danych do bazy danych amxbansa z poziomu właściciela serwera i wdrożymy (możliwe, że dziś) 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi