Użytkownik∙ DarkoV Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Twój nick: @DarkoV Nick oskarżonego: @hk. Powód skargi: Blok na chaci za nic Opis sytuacji: napisałem mu, że ma zamknąć łeb XDD po tym chlop się zapytał czy mam coś jeszcze do powiedzenia i dał mi warna XDDD odpisałem mu że nie i już się do niego nie odzywałem i nagle daje mi bloka na chat XDDDD Data i godzina zdarzenia:dzis Miejsce zdarzenia: chat Dowody: Coś od siebie: 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Skarga jest bezsensowna, gdzie masz dowody? Daj przynajmniej jakieś screeny aby miało to wszystko ręce i nogi + rozpisz się bardziej. Przewiń najlepiej do wczoraj SB. Prowokowałeś i prowokujesz każdego swoim zachowaniem, a w szczególności wtedy gdy ktoś nie zgadza się z Twoimi *Rozpisanymi demkami*, wtedy zaczyna się płacz. Dzisiaj miałeś nawet na tyle tupetu aby wytykać błędy Administracji - @Dusia, pomimo ze wszystko wytłumaczyła Ci, choć nie musiała tego robić. Gdzie tego nawet błędem nie było można nazwać. Ogłosiłem na SB, że nikt nie jest idealny i ma prawo do błędów, a Ty dalej ciągnąłeś to od wczoraj i robiłeś zbędny spam, jak wiemy SB nie służy do takich rzeczy wiec równie dobrze mógłbym Cię zablokować za SPAM. • Warn oraz blokada jest to w 100% słuszna decyzja z mojej strony: - Pomimo tego co wyżej napisałem + jak widać na załączonych SS zareagowałeś bezsensownie i nie pochwaliłeś kultura z jaką ja do Ciebie się zwracałem. - Tutaj właśnie wynikł z tego warn za NIEWŁAŚCIWE ZACHOWANIE WOBEC MODERACJI. Z kolei gdy zapytałem czy jeszcze coś jeszcze masz dogadania i czy w końcu odpuścisz napisałeś, ze NIE. W tamtym momencie miałem nadzieje, ze zrozumiałeś swój błąd, ale jednak po chwili się okazało, ze nie i kolejny raz pochwaliłeś się naprawdę WYSOKĄ KULTURĄ WOBEC MOJEJ OSOBY JAK NA ADMINA PRZYSTAŁO. - z tego wynikła blokada abyś zrozumiał na czym polega Twój błąd. Jesteś adminem, wizytówka serwera która powinna pilnować obowiązku i zachowywać w każdej sytuacji kulturę, jak widać tutaj tego nie zaprezentowałeś i na serwerze na którym masz admina moge się założyć ze Twoje zachowanie nie dostępuje od tego, które pokazałeś na SB. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Moderator wyjaśnił całą sytuację, po szybkiej konsultacji z Trivorem, skargę odrzucam. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi