Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

skarga hk XDDD

DarkoV

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Twój nick: @DarkoV

Nick oskarżonego: @hk.

Powód skargi: Blok na chaci za nic 

Opis sytuacji:  napisałem mu, że ma zamknąć łeb XDD po tym chlop się zapytał czy mam coś jeszcze do powiedzenia i dał mi warna XDDD odpisałem mu że nie i już się do niego nie odzywałem i nagle daje mi bloka na chat XDDDD

Data i godzina zdarzenia:dzis 

Miejsce zdarzenia: chat 

Dowody:  

Coś od siebie:

• Ha ha 2
  • Przykro mi 1
  • Użytkownik∙

Skarga jest bezsensowna, gdzie masz dowody? Daj przynajmniej jakieś screeny aby miało to wszystko ręce i nogi + rozpisz się bardziej. Przewiń najlepiej do wczoraj SB. Prowokowałeś i prowokujesz każdego swoim zachowaniem, a w szczególności wtedy gdy ktoś nie zgadza się z Twoimi *Rozpisanymi demkami*, wtedy zaczyna się płacz. Dzisiaj miałeś nawet na tyle tupetu aby wytykać błędy Administracji - @Dusia, pomimo ze wszystko wytłumaczyła Ci, choć nie musiała tego robić. Gdzie tego nawet błędem nie było można nazwać. Ogłosiłem na SB, że nikt nie jest idealny i ma prawo do błędów, a Ty dalej ciągnąłeś to od wczoraj i robiłeś zbędny spam, jak wiemy SB nie służy do takich rzeczy wiec równie dobrze mógłbym Cię zablokować za SPAM. 

• Warn oraz blokada jest to w 100% słuszna decyzja z mojej strony: 

- Pomimo tego co wyżej napisałem + jak widać na załączonych SS zareagowałeś bezsensownie i nie pochwaliłeś kultura z jaką ja do Ciebie się zwracałem. - Tutaj właśnie wynikł z tego warn za NIEWŁAŚCIWE ZACHOWANIE WOBEC MODERACJI. 

Z kolei gdy zapytałem czy jeszcze coś jeszcze masz dogadania i czy w końcu odpuścisz napisałeś, ze NIE. W tamtym momencie miałem nadzieje, ze zrozumiałeś swój błąd, ale jednak po chwili się okazało, ze nie i kolejny raz pochwaliłeś się naprawdę WYSOKĄ KULTURĄ WOBEC MOJEJ OSOBY JAK NA ADMINA PRZYSTAŁO.  - z tego wynikła blokada abyś zrozumiał na czym polega Twój błąd. 

Jesteś adminem, wizytówka serwera która powinna pilnować obowiązku i zachowywać w każdej sytuacji kulturę, jak widać tutaj tego nie zaprezentowałeś i na serwerze na którym masz admina moge się założyć ze Twoje zachowanie nie dostępuje od tego, które pokazałeś na SB.

16CF3E41-E182-4C84-B3BF-67664BBCC8B8.png

473EC45C-6740-4EF7-81A4-26E9BEE1B965.png

• Lubię to! 2

F8F82A03-1831-408D-BC37-C4A34D5DAEA1.png

• Zasłużony

Moderator wyjaśnił całą sytuację, po szybkiej konsultacji z Trivorem, skargę odrzucam.

• Dzięki 1
  • Ha ha 1
  • Zasłużony

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Skarga odrzucona.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

• Ha ha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]