Użytkownik SenT Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Cześć. Nazywam się Konrad i mam dwadzieścia lat. Pochodzę z Podkarpacia, a dokładniej niewielkie miasto blisko Rzeszowa. Pracuję w branży hydraulicznej, zajmuję się między innymi montażem, instalacją i naprawą instalacji wodociągowej, kanalizacyjnej i centralnego ogrzewania. Jak każdy jestem typowym człowiekiem, który uprawia jakiś rodzaj sportu , czyta i słucha muzyki, uwielbia grać w gry komputerowe, czyli przechodzić różne tytuł oraz lubi spędzać czas w gronie znajomych, a najbardziej ze swoją drugą połówką. Jeszcze trochę i dojdzie następne szczęście, tak tak będę tatuśkiem. Moja osoba jest skromna, nie lubię się jakoś wychylać od zawsze byłem nieśmiały. Potrafię się zawsze z każdym dogadać chyba, że jest naprawdę już irytujący. Posiadam kulturę osobistą i zawsze jej używam. Umiem rozporządzić swój czas nie marnując go. Mam wiele swoich minusów, jak i plusów bo nie ma człowieka idealnego. Jak na ten wiek szybko poszedłem na swoje oraz musiałem wydorośleć. Kiedyś uwielbiałem grać w Counter-Strike, były to młode lata mojego życia. Ciągłe granie, bądź spędzanie czasu na forum. Aktualnie w nic nie gram, jakoś nie mam ochoty i siedzę od czasu do czasu przy tym komputerze nudząc się, aż do momentu przeglądania internetu zawitałem tutaj na sieci, tak sobie pomyślałem aby utworzyć konto i może znów pograć w 1.6 oraz pospędzać trochę czasu na forum, poznać nowe osoby. Tak i jestem, miło mi was poznać. Dziękuję za przeczytanie, pozdrawiam! 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mroczny Aka Kocur Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Cześć Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Elko Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Cześć i również miło Ciebie poznac Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Szacun ze Ci sie chcialo tyle pisać, to jest dzisiaj mało spotykane Witaj 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 5 minut temu, Tery napisał: Szacun ze Ci sie chcialo tyle pisać, to jest dzisiaj mało spotykane Dokładnie Heej Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Siemka Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rustic Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Witamy Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Siemanko / Odnośnik do komentarza
Użytkownik Płetwek Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Witaaaaj! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 siema Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Rozpisałeś się, to trzeba przyznać. Witamy na naszej sieci bardzo serdecznie i zapraszamy również do wspólnej zabawy/gry na naszych serwerach ;). Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Siema Odnośnik do komentarza
Użytkownik AUTYZM Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 siemka xd Odnośnik do komentarza
Użytkownik boy in louis vuitton Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Siema! Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Tysia :* Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Hejka Odnośnik do komentarza
Użytkownik Damianeek Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Siema ☺️ Jak grasz w csgo to wpadnij na Mirage pocwiczyc ? Pozdrawiam: DamQ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Użytkownik przywitany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi