Donator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Youmuus Opublikowano 4 Kwietnia 2020 DONATOR Donator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 @Dusia [P] Co jest Twoim zdaniem najważniejsze w życiu? [O] Mieć osobę, do której będzie się miało pełne zaufanie. [P] Jaką jesteś osobą Twoim zdaniem? (Wymiń 5 wad i 5 zalet) [O] +zazwyczaj spokojny +wyrozumiały +szczery +dosyć pracowity +empatyczny? -czasami wybuchowy jak nie jestem spokojny xd -uczuciowy - [P] Czego zalujesz lub czego bys nigdy nie zrobil? [O] Nie przychodzi mi do głowy jakieś zdarzenie. którego bym żałował. [P] Czego nie znosisz lub co ciężko Ci zaakceptować w życiu co dziennym? [O] Polityki naszego kraju. xd [P] Jakie masz plany na przyszłosc? [O] Skończyć szkołę średnią, a potem może studia? [P] Jakich używek zażywasz i jakich zażywałes? [O] Alkohol i czasami papierosy. [P] Jaką szkołę skończyłeś a jaka jest twoja wymarzona? (czy tam była) [O] Aktualnie jestem w 2 klasie technikum informatycznym (jak na razie to to jest ta moja wymarzona) [P] Co jest Twoim zdaniem najważniejsze u drugiego człowieka? [O] Szczerość i nie dwulicowosć [P] Chciałbyś kiedyś się starać o moderatora na forum? [O] Może kiedyś... któż wie. [P] Jakie są Twoje dobre i złe nawyki? [O] + Jak coś zacznę to prędko nie skończę - Nie sprzątam po sobie. @hk. [P] Pies czy kot? i dlaczego akurat pies? [O] Pies i kot [P] Wymarzone auto? [O] Audi RS7 [P] Wymarzona praca? [O] Nie mam jeszcze takiej. [P] Spełniłeś już jakieś swoje jedno z marzeń? [O] Tak. [P] Czemu akurat taki avatar? [O] Bo jak zobaczyłem ten awatar w necie to śmiałem się z tego przez 2 dni. [P] Skąd pomysł na własny serwer? Od czego się to zaczęło? [O] Z nudów. Po prostu pomyślałem sobie, że fajnie będzie sobie wrócić na scenę serwerów i jestem. [P] Wolisz dmuchać na zimno? [O] Tak. @VeNation-, [P] Masz dziewczyne? [O] Tak. [P] Przejmujesz się wydarzeniami z ostatniego czasu? [O] Jakoś nieszczególnie. xd [P] Obchodzisz swoje urodziny? [O] Tak. [P] Palisz papierosy bądz e-papierosy? [O] Palę tylko jak się najebie. XD [P] Lubisz community na swoim serwerze? [O] Loffciam :* [P] Masz prawo jazdy? [O] Niedługo będzie robione. [P] Co lubisz robic w wolnym czasie? [O] Poprzeglądać internet, jeździć na rowerze. @Kacperek [P] Jak masz na imię? [O] Kuba. [P] Masz jakieś hobby? [O] Piłka ręczna. [P] Masz jakiś wrogów tutaj? [O] Nie wiem. Wydaje mi się, że nie. [P] Grałeś może w metina? [O] Nie. [P] Zamierzasz coś więcej tutaj osiągnąć? [O] Czas pokaże. @Rustic [P] Czy planujesz stawiać kolejny serwer? [O] Może kiedyś. [P] Czy boisz się koronowirusa? [O] Nie. [P] Jakie masz marzenia i które z nich chciałbyś najpierw spełnić? [O] Nie mam marzeń. [P] Jakich typów człowieka nie lubisz? [O] Dwulicowych [P] Czy Rustic jest dobrym adminem? [O] Oceniam go 2/10 @Mituro. [P] Uważasz że jesteś dobrym człowiekiem? [O] Myślę, że tak. [P] Ile trwał Twój najdłuższy związek? [O] 25 miesięcy - i nadal trwa. [P] Jak znalazłeś się na tej sieci? [O] Szukałem w miarę rozwiniętej sieci i wybrałem właśnie tą. [P] Kim chciałeś zostać w dzieciństwie? [O] Strażakiem. [P] Jesteś osobą spokojną, czy nerwową? [O] 70% spokojna 30% nerwowa [P] Gdybyś posiadał 150 tysięcy złotych, na co byś przeznaczył taką kwotę? [O] Na kryptowaluty, bądź w jakąś nieruchomość. @tatapl [P] Co cie skłoniło żeby zrobić server w cs? [O] Nudy i chęć powrotu na scenę serwerów. [P} Czym się interesujesz? [O] Sportem, esportem, informatyką [P} Jak trafiłeś na tą sieć serwerów? [O] Szukałem w miarę rozwiniętej sieci i wybrałem właśnie tą. [P] Za ile odsprzedasz Only Mirage ? [O] Nie stać Cię. [P] Co byś zrobił jakby Strefa Skilla nagle upadła? [O] Poszukałbym innej sieci. [P] Czemu admini na Only Mirage nie mają dostępu do burn . slap , slay ? [O] Bo by te komendy były nadużywane. @KochamCieMarta [P] Co sądzisz o pracy twoich adminów? dobrze wykonują swoje obowiązki? [O] Jak na razie nie mam żadnych zastrzeżeń. [P] Potrafisz zwinąć język w rurkę? [O] Nie. [P] Wódka, piwko czy whisky? [O] Niczym nie wybrzydzam, więc wszystko. [P] Jakich używek zażywałeś a jakich zażywasz? [O] Alkohol i czasami papierosy. [P] Ile czasu spędzisz jeszcze na strefie? [O] Dopóki będzie istniała i szła do przodu. [P] Dlaczego jesteś taki miły dla wszystkich? [O] Taka moja natura, lecz pozory czasami mylą. [P] W jakiej pozycji najczęściej śpisz? [O] Na brzuchu. [P] Jak bardzo jesteś zmęczony odpowiadaniem na te pytania? [O] Nie jestem w ogóle zmęczony. [P] Potrafisz lewy okiem patrzeć do prawej kieszeni? [O] Nie. [P] Wkurzasz się, gdy Cię zabijam? (Kab np. płacze ) [O] Ani trochę. [P] Myślisz nad innym serwerem? Jak tak to jakim i dlaczego będzie to OnlyMirage #2 [O] Może kiedyś będzie kolejny, nie jestem w stanie jeszcze określić moda. Haha. @sh1zo_nnjl [P] Ulubiony wykonawca i utwór? [O] KęKę, Smolasty, Mata, PROBL3M, Tymek [P] Co zmieniłbyś na naszej sieci gdybyś mógł? [O] Styl. xd [P] Dostajesz na jeden dzień właściciela sieci, co robisz? [O] Wyjeżdżam na Malediwy. [P] Nie denerwuje Cię, że ten SourceBans chodzi wolniej niż hk się turla? [O] Trochę denerwuje, ale nic na to nie poradzę. [P] Jakieś nałogi? Palisz? Pijesz? [O] Okazjonalnie piję i palę [P] Od jak dawna siedzisz w SourceModzie? [O] Od 2-3 lat? [P] Ulubione mody w CS:GO? [O] Only Mirage, Cod Mod, Arena, DM, i trochę JB [P] Planujesz zostać u nas do końca, czy może masz jakieś plany? [O] Jak nic wcześniej u was albo u mnie się nie "skrzaczy" to zostanę do końca. [P] Ulubiona marka ciuchów? [O] Nie mam. [P] Grasz w coś oprócz CS:GO? [O] Czasami w League of Legends i TeamFight Tactics Nominuję... a niech będzie @DiscoBoyyy 7 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 No najsik. Nie dość ze to samo imię co ja, to jeszcze te same zainteresowania ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 No supcio hehe Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi