Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Odwołanie od bana/ MajorBigos

MajorBigos

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: MajorBigos

Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199032933240/

Nick admina banującego: tatapl

Data i czas zdarzenia: 05.04.2020 ok. godziny 11

Serwer: 1VS1 Arena - własciceil Yomuss

Opis sytuacji: A więc grając sobie spokojnie arenki i nabijając ranking miło spedzałem czas. Ostatnia mapa jaką zagrałem szła mi całkiem nieźle. Tak, że przez dłuższy czas byłem na 1 arenie z chyba 1 śmiercią na koncie. Nie wiem za bardzo co mam napisać na temat powodu bana, ponieważ był nim "multihack" , kiedy ja poprostu mialem dobry dzień i dobrze mi szło. Wiem, że mogło to wyglądać dziwnie dla niektórych, ale ktoś mogłby dać jakieś ostrzeżenie czy coś w tym stylu zanim dostałem perma. Dodam jeszcze, że nie jest to moje jedyne konto. Mam również konto z 800 h w cs , więc to oczywiste ,że będe lepszy od większości początkujących, ktorzy będą ode mnie zbierać heady co rundę. To wszystko. Pozdrawiam serdecznie.

Wycinek z konsoli: Connecting to public(54.37.143.90:27015) ...
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff
Connected to 54.37.143.90:27015
Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://strefaskilla.pl/ aby poznać szczegóły.

• Donator
DONATOR
  • Użytkownik

Demko z tego tematu wszystko wyjaśnia. Myślę że nie muszę rozpisywać bo trwa 30/40 sec.     Jeżeli upierałbyś się że to nie ty to SteamID się zgadza ;)  (Tak wiem SpinHack powinien być ale miss click na MultiHack )

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

A rozumiem już, Faktycznie na serwerze było 2 Bigosów. Tylko, że złapałeś niewłaściwego bo ten, ktory ma spinbota to sam "Bigos" . Ma również inny avatar na steam. Wiem bo sam grałem z nim na arenkach kilka dni temu i faktycznie miał spinbota lecz na serwerze nie było żadnego admina. Więc na nieszczęscie jak już admin wszedł to musiał zbanować niewinnego. Jeśli ma to ułatwić namierzenie cheatera to mogę zmienić mój nick na inny. Przykro mi ale ja nie używam cheatów. Nie to żebym kogoś tu karcił . Każdy popełnia błędy. Pozdrawiam

Edytowane przez MajorBigos
  • Użytkownik

Po obejrzeniu demka jeszcze bardziej utwierdziłem sie w moim przekonaniu. Przecież ewidentnie widać że to nie ja. Mam nadzieje na sprawiedliwe wyjaśnienie tego zamieszania. Mogę nawet wskazać na demku moją obecność na serwie podczas cheatowania przez "Bigosa". Mianowicie Bigos zabija na początku rundy za pomocą spinbota. A jeśli obejrzeć demo do końca to widać jak na końcu rundy ginę ja "MajorBigos" na arenie 5. Więc to chyba wyjaśnia całe to nieporozumienie.

Zmieniłem też nick na steam, aby w przyszłości takie nieporozumienia sie nie zdarzały. 

• Użytkownik

Dziwne niby inny awatar i nick, a jak wklejam twoje id to przekierowuje mnie do steam, który jest podany tutaj? Bana zostawiam jeżeli masz jakieś, ale to masz możliwość odwołania. 

Bez tytułu.png

• szynka odblokował(a) ten temat
  • Użytkownik

Zacznijmy od początku gracz (aktualnie admin1v1) złożył na ciebie skargę z twardym dowodem w piątek podkreślam z twoim steam id, które podałeś tutaj. Korzystając ze steam finder przekierowuje mnie na twój aktualny profil gdzie faktycznie dostałeś bana i moim zdaniem (słusznie) jedyne co mi pozostaje to prosić innych członków UB team o ocenienie tej sytuacji, a więc.

@sh1zo_nnjl

@SkalpeR

Zapoznajcie się z tą sprawą + dowód 

@MajorBigos Jest taka możliwość wrócę do domu przejrzę jeszcze raz demko jeżeli okaże się tak jak piszesz, że widać jak gracz cię zabija dostaniesz unbana i ja osobiście przeprosze za nie dopatrzenie :)

Bez tytułu.png

• Użytkownik

Nie wiem jakim cudem miałoby cię przekierować na moje konto steam. Podejrzewam że zamiast wziąć id cheatera , ktoś się pomylił i z racji tego że nasze nicki były podobne wziął moje id

• Użytkownik

Z resztą sytuacja przedstawiona jest w samym demo. Ponieważ jest tam 2 Bigosów a ten, który ginie na 5 arenie to właśnie ja. A nie ten który kręci sie na spinbocie. Nie miałbym powodu aby cheatować na serwerze, na którym dobrze mi się gra

• Użytkownik

Faktycznie tak jak pisałeś było 2 bigosów, a pan który zgłosił gracza wkleił twoje id przepraszam za nie dopatrzenie demka dokładnie :) PS Miłej gry.

• Lubię to! 1
  • Super 1

Bez tytułu.png

• Użytkownik

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Gracz odbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Bez tytułu.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]