Junior Admin Dusia Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Co najlepiej umiecie robić? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Gotować, grać na nerwach i trenować swoje zajawki Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka K4NGUR3K Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Najlepiej jak nikt inny to potrafię opiekować się synkiem a po za tym to np. Makijaż - zawodowo, szkic, rysunek - czasami,gotować, granie na nerwach - Queen 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Dotykać melonki Odnośnik do komentarza
Użytkownik Płetwek Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Najbardziej to chyba takie bardzo szczegółowe rzeczy techniczne na przykład jakaś budowla z zapałek ( raz taką altanke zrobiłem to nauczyciel mi zabrał, żeby co rok innym pokazywać XD ), choinka z papieru. Rzeczy które wymagają cierpliwości dobrze mi wychodzą. Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Najlepiej wychodzi mi opieka nad @hk. i @Geralt z Rivii 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik largo:) Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Wjeżdżać bokiem, grać w siatkę, trenować na siłce Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Macios2 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Wkurzać ludzi , rozwalać rzeczy i sprzątać. Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tatapl Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Spać Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tikey Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 dawac na zimnym Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Tysia :* Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Grać w siatkę, jeździć na rolkach i grać na nerwach 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ciks aka Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Grać w piłkę nożną ,biegać itp Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Ja najbardziej umiem grzebać w maszynach rolniczych itp Urodziłem się na wsi i zawsze miałem z tym styczność Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 cannabis Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Grać na nerwach Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rustic Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Umiem denerwować takiego Szymona bądź boostowanego supreme "Leksu" Xd a tak na serio to nic nie umiem jestem nieudacznikiem ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik sm00q Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Myśle ze dobrze sobie radzę na moto i w ringu podczas boksowania Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi