Użytkownik Mroczny Aka Kocur Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 UBT 1.6 czy UBT GO: 1.6 Nick:Mroczny aka Kocur Imię: Mateusz Wiek (dokłada data): 06.08.2002 SID: STEAM_0:0:419306439 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Jestem praktycznie codziennie. Opisz siebie: Nazywam się Mateusz. Mam 17 lat i uczęszczam do 2 klasy liceum. Jestem osobą ogarniętą, jak mam coś zrobić to nie przekładam to na inny dzień tylko robię go na teraz. Interesuje się informatyką w szczególności komputerami. Dlaczego akurat Ty?: Dlatego że, jestem osobą ogarniętą, doświadczoną i uwielbiam pomagać innym. Chciałbym się sprawdzić w roli Ubt. Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Tak oczywiście. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Bardzo dobrą. Kontakt: https://steamcommunity.com/profiles/76561198798878606 GG:58430489 Forum pw. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Mogę być na tak +Zastapi moje miejsce haha + Ogarnięty +Wiek +Doświadczenie Inobrac @GENERAL ALADEEN tak mowisz ,doswiadczenie kazdy musi nabyc to jest rzecz nabyta wiec tutaj moim zdaniem zle trafiasz ze np nie ma doswiadczenia bo ty tez sie musiales tego nauczyc choc i tak ch*jowo to robisz a z odwolania ,ss czeka sie i tak dlugo choc jest was trojka nawet jak byla nas czworka to czasami jedno odwolanie czy cos stalo od 10 do ponad 20 h wiec przydalaby sie wam pomocna dlon tak 1 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Nie za szybko to podanie na UBT, ? nie dawno dostałeś range OPIEKUNA w środe teraz podanie na ubt. Podania na Moderatora, Moderatora StrefoBox'a, UBTeam, Admina, Typera, Grafika oraz Redaktora można składać raz na 7 dni. - NIE SPEŁNIASZ WYMAGAŃ - Doświadczenie jakoś nie widziałem cie w akcji żebyś zgłaszał kogoś do strefy banów albo sie udzielał. Jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Również na Nie: - staż - aktywność + wiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rustic Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Przykro mi ale również jestem na Nie - Nie znam cie nawet - Staż +/- Aktywność + Wiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ToMojeEGO Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Nie, - Toxic - Wyzywa - wiek Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Obecnie na nie aktywność - staż - wymagania - wiek + podanie + Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Wymagania grają tutaj drugie skrzypce. Jestem za okresem próbnym, chcesz pomóc obecnym ubt, podanie starannie napisane [krótko i zwięźle]. Skoro masz doświadczenie, to rozpisywanie zgłoszonych graczy nie będzie dla Ciebie trudnością. Powodzenia Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Większość głosów jest na Nie, więc podanie odrzucam! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi