Użytkownik sm00q Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Po dodaniu tych nowości co jakiś czas wywala „crashuje” polowe ludzi na serwerze, czasami bez przyczyny a czasami podczas podkładania paki. Byłem już świadkiem tego z 3-4 razy w przeciągu godziny. Ludzie cały czas narzekają. Potrafi wywalić całego csa nawet podczas gry. Są tez spore lagi serwerowe. Jako admin i w imieniu ludzi dbając o ich komfort grania proszę o rozpatrzenie. Edit: tak jak niżej napisał @Amas jakieś Fake info się pojawia na czacie np. Początek rundy a tam „Kowallo: paka B” taki przykład podaje. Oczywiście nie tylko mi się tak dzieje 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Amas Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Jeszcze zapomniałeś dodać że samo ci się wysyła na chacie jakieś info, którego wcale nie pisałeś Jeśli wiesz o co mi chodzi 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Dla mnie ze zmian na + jest jedynie dodany dźwięk przy otrzymaniu wiadomości na u@. A poza tym: - irytująca czcionka HUD - Powiadomienia na y@ denerwują, na say chociaż nie były tak inwazyjne. - problem z paką na radarze ponoć dalej występują (były skargi od graczy) - tak jak napisał kowallo, crashe, crashe i jeszcze raz crashe. O lagach nie wspomnę, bo to już obstawiam wina pukawki, ostatnio pod względem jakości w porównaniu z 1s1k jest tragedia... 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi