Junior Admin Dusia Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zrobiliście już świąteczne porządki? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Tak jakby Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Nie Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Aniaa Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Ja to mam zawsze porządek Żartowałam, po co mam sprzątać jak siedzę sama.. ?? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ szejker-) Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Można tak powiedzieć :v Odnośnik do komentarza
Użytkownik tatapl Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Oczywiście. Każdy plik w swoim folderze. Gry po jednej stronie ekranu , ważne programy po drugiej. Nawet kosz opróżniłem 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Macios2 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Niestety nie (szczerze przez tego koronawirusa zapomniałem kiedy są święta xd) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Coś tam porobiłem ale jednak przez tego koronawirus mam mniej chęci to obchodzenia świat i robienia coś w stronę świat 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ciks aka Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Prawie wszytko zrobione Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Tak Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Justynkaa Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 porządki codziennie to ja robie xD Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi