Użytkownik Radziuxd Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Siemka jestem Radziu. Ostatnio grałem na tymże oto serwerze i dostałem bana prawdopodobnie za to, że celowałem przez ścianę na swojego teammate'a. Banujący prawdopodobnie nie zdaje sobie sprawy, że istnieje komenda ukazująca nad graczem jego nick i posiadany ekwipunek. Być może jest on początkujący w cs'a także nie sposób go o to obwiniać. Mam nadzieję na rozpatrzenie. Pozderki, Radziu ;) Profil steam: https://steamcommunity.com/id/radziu069/ Data zdarzenia 10.04.2020 godzina ok. 2:35 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nothing1 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Po rozpatrzeniu tej sprawy jeszcze raz i dokładnym obejrzałem demko. Uważam ze ban został nie słusznie przyznany i jest to moja wina @D3$iK odbanuj tego grasza bo tu pomyłka zaszła 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Gracz odbanowany. Zamykam sprawę. Pozdrawiam Dr3SiK Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi