Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[Zamknięty] #7 Wywiad z pr0 0wn3d.cfg

Marves

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Witam wszystkich bardzo serdecznie w kolejnym wywiadzie!

Dzisiaj naszym gościem będzie @pr0 0wn3d.cfg

Pytający - @Ar0n

Odpowiadający - @pr0 0wn3d.cfg

- Witam Cię bardzo serdecznie! Na początku się przedstaw i opowiedz coś o sobie.

- Siemasz. Pochodzę z największego miasta w naszym pięknym kraju, to miasto ma bogatą historię i nie raz zostało zniszczone, mówię o naszej stolicy. Mam prawie 27 lat, a na porodówce matule dała mi Rafał. Od lat najmłodszych jaram się rapsami, sam próbowałem coś tam nawijać, kilka kawałków jest w sieci, nawet zrobiliśmy teledysk który nie powala Moje zainteresowanie rapem jest stąd że moim sąsiadem był założyciel legandarnego Warszawskiego zespołu Molesta Ewenement (tj. Włodi).

- Czym się interesujesz?

- Tak jak wspominałem interesuje się muzyką, historią (zwłaszcza druga wojna światowa), filmem oraz komputerami.

- Jaki gatunek muzyki preferujesz? Masz ulubione utwory?

- Lubię dobry stary rap, i cięższe kawałki metalowe, jak i coś z mocniejszego pierdolnięcia z festiwali, a co do ulubionych kawałków to ciężko wskazać, ale prawdopodobnie od kilku lat numero uno to jest Słoń - Od zmierzchu do świtu

- Lubisz śpiewać, tańczyć? Chciałbyś związać swoją przyszłość z muzyką?

- Kiedyś miałem plany związane z muzyką, jako jeden z pierwszych w Polsce zaczynałem tańczyć C-Walk'a, to tak i taniec, który pochodzi ze Stanów Zjednoczonych i jest kojarzony z gangiem Crips. Co do śpiewu "to już wcześniej mówiłem, że nagrywałem swoje kawałki".

- W takim razie, jakie są Twoje plany na przyszłość?

- Aktualnie kończę we wrześniu pracę w branży funeralnej i wracam na kontrakt do Niemiec. Prawdopodobnie na stałe tam pojadę ze swoją córką.

- Rozumiem. To zajmiemy się przeszłością. Jak wspominasz swoje dzieciństwo?

- Szczerze mówiąc nie za dobrze, i wolałbym nie mówić o nim na forum publicznym i zachować to dla siebie.

- Nawiązując jeszcze do tego dzieciństwa. Co najbardziej lubiłeś wtedy oglądać?

- Chłopie To były czasy Dragon Ball, Pokemonów i Harry'ego Potter'a, jak większość dzieciaków w tamtych czasach jarałem się tym.

- A co aktualnie lubisz oglądać? Masz ulubiony gatunek filmowy?

- Z gatunków filmowych to wojenne, horrory i komedie, najlepiej czarne komedie. Aktualnie to jedynie oglądam na YT kanały typu NrGeek, Historia bez cenzury, i czasem jakiś dobry serial jak się trafi, Coś w stylu Sons of Anrachy.

- Masz ulubionego aktora?

- Z polskich to Robert Więckiewicz, a z zagranicznych Vin Disel/Tom Hanks

- Chciałbyś spotkać któregoś z nich? Jak wyobrażasz sobie takie spotkanie?

- A powiem Ci że z Tomem Hanksem chętnie bym się spotkał, i podpytał go o role z takich filmów jak Szeregowiec Ryan, Terminal, Kod Da Vinci, Anioły i Demony oraz Inferno. Znam angielski na tyle że myślę że dogadalibyśmy się jakoś.

- Miejmy nadzieję, że kiedyś uda Ci się go spotkać! Jakie jest twoje marzenie?

- Wątpię abym go kiedyś spotkał. Cały czas moim największym marzeniem jest wybić się z rapsami, marzenie dziecka ale wciąż aktualne.

- Co do rodziny. Czym ona dla Ciebie jest?

- Rodzina jest dla mnie jedną z najważniejszych elementarnych "rzeczy" jaką człowiek posiada. Każdy powinien się wspierać, ale nie zawsze tak jest. Dlatego robię co mogę aby moja córka miała wszystko i znała rodzinne wartości.

- Pięknie to opisałeś. Wierzysz w dawanie ludziom drugiej szansy? Potrafisz wybaczać innym?

- I tutaj serce kłóci się z rozumem. Bo jeśli to jest osoba na której ci zależy, w takim sensie że to jest ktoś dla Ciebie bliski to sercem chcesz dać drugą szansę, ale rozum podpowiada Ci że nie wiesz do końca czy ktoś znowu ci nie zrobi krzywdy. Mam mieszane zdanie oraz uczucia co do tej kwestii.Potrafię wybaczyć, ale nie wszystko. I nie każdemu.

- Rozumiem. Jaki był najdziwniejszy przesąd, który usłyszałeś kiedykolwiek?

- Żeby kobiety nie klepać po tyłku, bo urodzi głupie dzieci. xD 

- No powiem Ci, że pierwsze słyszę. Co sądzisz o przyjaźni damsko-męskiej?

- Kiedyś wierzyłem w nią, ale z doświadczenie wiem że w pewnym momencie ta linia przyjaźni zaciera się, i albo masz firendzone, albo zostajecie w końcu parą.

- Kim dla Ciebie jest przyjaciel?

- Przyjaciel jest dla mnie osobą której można zaufać, ale też nie ze wszystkim. Są pewne rzeczy które lepiej dla siebie zachować.Przyjaciel może szybko w wroga się zamienić, niestety mamy teraz takie czasy, gdzie ludzie zapominają o pewnych wartościach.

- Według Ciebie, jaki jest człowiek z natury? Dobry czy zły?

- Z natury człowiek jest drapieżnikiem, wiec sądzę że jest zły. 

- Zgadzam się z tym. Ile czasu zajmuje Ci zaufanie komuś?

- Ogólnie to szybko nawiązuje z ludźmi kontakt, ale żeby komuś zaufać tak w "100%" to potrzeba czasu, Nie wiem ile, czasem jest to krótki okres, a czasem dłuższy, Aczkolwiek czasami jest tak że czujesz to że możesz komuż zaufać, nie umiem tak teraz tego wyjaśnić.

- Co mślisz o zawieraniu znajomości przez internet? Spotkałeś się z kimś w rzeczywistości z osobą tak poznaną?

- Co do znajomości przez kabelek? To powiem CI tak że poznałem kilka bardzo wartościowych ludzi, i to zwłaszcza na CSie i do dziś dnia mam z nimi wyśmienity kontakt.

- Co jest Twoim największym osiągnięciem w życiu? Co dla Ciebie oznacza sukces?

- Sukces to jest wtedy jeśli dążyłeś do czegoś i udało Ci się to osiągnąć. Chyba moim największym sukcesem poza życiem prywatnym było zajęcie 3 miejsca na turnieju WCG2008, starzy wyjadacze CS'a powinni wiedzieć co to jest. :D 

- Teraz zajmiemy się dość nietypowymi pytaniami. Gdybyś mógł posiadać jakąś nadludzką moc, np. czytanie w myślach, co to by było?

- Regeneracja ciało jak u Volwerine, zdolności Nightcrawler'a :D Kozackie połączenie.

- Gdybyś mógł być dowolną zwierzęciem, postacią z filmu/bajki, kim byś był?

- Z filmu to Harry Potter, wiesz znając kilka przydatnych zaklęć świat stałby się piękniejszy dla mnie :D A z bajek to raczej Son Goku. A zwierzę to nie wiem. xD 

- Dobrze. Wyobraź sobie, że czeka Cię podróż na bezludną wyspę. Możesz zabrać ze sobą tylko 3 osoby. Kto to by był i dlaczego?

- To ciężkie pytanie, na które nie jestem w stanie odpowiedzieć tak by społeczność mnie zrozumiała.

- Gdybyś jeden dzień mógł być kobietą, czego byś spróbował? Co byś robił przez te 24h?

- Nie wyobrażałem sobie czegoś takiego. I raczej wątpię abym był w stanie wytrzymać w ciele kobiety dłużej niż godzinę, bo bym miał dostęp do dwóch rzeczy którymi bym się bawił :trol2: Wiesz co mam na myśli. :D 

- Co byś zrobił, gdybyś wygrał milion złotych? Jak byś zareagował? Na co przeznaczyłbyś pieniądze?

- Jak bym trafił dużą bańkę, to nie chwaliłbym się tym. Micha by się cieszyła że gotówka wpływa na konto :D Zapewniłbym córce przyszłość.  :) 

- Dobrze przemyślane! Przejdźmy teraz do spraw związanych z forum, serwerami. Jak trafiłeś na strefę?

- A wiesz że to był przypadek? Szukałem serwera w nocy na którym są ludzie, i w szukajce na steam wyskoczył mi only DD22, a że klimat mi przypasował, i nikt mnie nie wyzywał od odpałów to stwierdziłem że warto tutaj zostać

- Teraz kilka szybkich pytań i odpowiedzi. Morze czy góry?

- Morze.

- Lato czy zima?

- Lato.

- Miłość czy przyjaźń?

- Miłość.

- Komedie czy horrory?

- To i to. :D 

- Podróż w kosmos czy do na drugi koniec świata?

- Na drugi koniec świata jak Jack Sparrow. :D 

- Na tym zakończymy wywiad. Dziękuję Ci za poświęcony czas. Chciałbyś kogoś pozdrowić, dodać coś od siebie? 

- Z tego miejsce chciałbym pozdrowić Relaxa (pamiętam te Twoje buziaczki na steam do mnie), parówę Dyla, Zborka, który wyrwał bana za spinę na sb xD Nicolcię, bo nie daję się na tani bajer na sb. :D  Pamiętajcie nie umierajcie bo traficie do mnie na stół. W górę rogi :D 

Dziękuję wszystkim za uwagę i pozdrawiam!

• Lubię to! 4
  • Użytkownik∙

Świetna robota oczywiście leci + ;)

• Lubię to! 1
  • cannabis

Gicior wywiad leci + 

• Lubię to! 1

sygna.gif.88676c7876784b1787c5fc8e2b23ab73.gif                                 

• Użytkownik∙

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Temat Zamknięty.

onDOqcR.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]