Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

ban sophie (XD)

realsophie

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: sophie

Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/boringlifezzz/

Nick admina banującego: LVl 100 Boss prawdopodobnie

Data i czas zdarzenia: 12-12:18

Serwer: 5vs5 Only Mirage

Opis sytuacji: Granko i banicja co moge tu napisac.

Wycinek z konsoli:  

Disconnect: Sie wurden von diesem Server gebannt, weitere Informationen auf www.strefaskilla.pl.
Disconnect: Sie wurden von diesem Server gebannt, weitere Informationen auf www.strefaskilla.pl.

(Poprosiłbym jeszcze o pełne rozpisanie demka)

Edytowane przez realsophie
edit
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

Zgłaszam się zbanowałem cię ponieważ na twoim koncie cs miałeś 1lvl oraz dziwnie wychylałeś i strzelałeś jak na lvl 1 Wielu graczy się skarżyło oraz skrypt bh to było widać ewidentnie także niewiem już co mogę napisać tylko tyle jak jesteś czysty to przepraszam mój błąd

• Dzięki 1
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

Mam 1 lvl ale mam prime 5yo veterana i breakouta, Nie gram mmow i tak to wyglada ;d

edit: czyli na podstawie tego ze mam 1 lvl wlepiles mi bana? Bo przeciez nikt z 1 lvlem nie moze grac dobrze a  jakis Makaroniarz czy jak on tam ma ma 3 lvl ale juz gra legit hmm

• Ha ha 1
  • Użytkownik

Nie on również dostał bana poza tym nie na podstawie tego  przeczytaj ze zrozumieniem co napisałem

• Użytkownik∙

@Lvl 100 Boss musisz rozpisać demko, na którym go zbanowałeś, a nie napisać na co się skarżyli gracze. 

PlainFriendlyFowl-size_restricted.gif

• Użytkownik

Tak z ciekawości obejrzałem demko, Twój bunnyhop jest ciekawy przy żadnym strafe się kolego nie mylisz, lecisz jak byś miał autoBH :) 

20:22 - 20:32 - każdy strafe mu wchodzi
21:40 - 21:53 - to samo co wyżej
24:00 - 24:07 - chłop idealnie w timing się wcelowuje w typa w drzwiach
24:35 - nie mógł się spodziewać typa i bardzo szybko strzał w głowę (typ za bs)
26:15 - nie wiem czy go słyszał, ale dziwne trochę chyba że przygłuchy jestem
27:10 - wcelowuje się z awp na 2x zoom w pozycje gdzie nie ma pojęcia że tam jest chłop
30:10 wchodzi na pewnika na B co z tego że okienko nie rozbite jeżeli ktoś może być a on planuje tak o od buta
35:10 - 35:20 - kolejne nienaganne strafe

Dodam że to jest kolega @Hidek multikonto na forum plus specjalnie będzie wchodził na sewer i prowokował :) Sprawdziłem go po IP i miał te same na dwóch bana na innych kontach więc jeżeli nawet stwierdzicie że gra czysto nie zgadzam się z unbanem ;)

dowod.png.34c0e28616b535507a75b7045df50172.png

Spohie - ban 12.04.2020 na innym steam

crime - ban 10.04.2020 na innym steam

A cały czas te samo IP !

Tak czy siak znie zgadzam się z UB, bo będzie wchodził na serwer i nadal prowokował ;) + multikonto na forum.

@realsophie Zakładasz multikonta i się bawisz na serwerze, wiesz ja tam Ciebie nie potrzebuje na serwerze przez twoje cwaniactwo jakie prezentujesz tym odwołaniu to już pomału się robi żenujące...

@realsophie

Wiesz czemu wspominam o multikoncie, regulamin forum się czyta jak zakładasz konto:

Każda osoba posiadająca minimum 10 ostrzeżeń, otrzymuje bana na forum bez możliwości odrobienia go. Tworzenie multikont skończy się banem.

Więc już nie powinieneś tutaj nic pisać bo już dawno powinien być ban :)

@SkalpeR

• Lubię to! 1

kosik.png.29c887db5920f2a86fc837ee0260d471.png

• Użytkownik

To tak zaczynając  

19 min Zaczyna bh każdy strafe siada nie było jakiejkolwiek pomyłki przez wszystkie rundy 

24 minuta cała runda 1 vs 5  

W dalszych momentach dziwnie się wychyla oraz w idealnych momentach wychodzi  

Edit: http://o20a.gotv.pro/srv61444/auto-20200412-1137-de_mirage.dem.zip to powinno byc to demko

W dalszych momentach to znaczy po 24 minucie 

• Użytkownik

autobh to nie strafer tylko samo skakanie autostrafer a autobh to "kolego" co innego. Chcesz nie ma problemu moge ci to samo pokazac na faceicie czy Nemesisowskim  Hnsie ;))

• Użytkownik
3 godziny temu, Lvl 100 Boss napisał:

To tak zaczynając  

19 min Zaczyna bh każdy strafe siada nie było jakiejkolwiek pomyłki przez wszystkie rundy 

24 minuta cała runda 1 vs 5  

W dalszych momentach dziwnie się wychyla oraz w idealnych momentach wychodzi  

Pozwole przytoczyc sobie pewna rzecz. "1 stopien dziwnie wychylasz/strzelasz" Wiec tak, generalnie akurat to jaki mam poziom nie powinno cie interesowac podczas banowania, tak samo opinia innych graczy, sam powinienes zobaczyc. Na tym serwerze nigdy sie nie zdazylo ze ktos zagral 1vs5 bez blednie? Czy moze zbanowales mnie przez akcje z "PLECY" w której zbaitowalem cie piszac na czacie i zabilem. Timing nie jest powodem twojego bana tylko Multihack. Czyli tak, 19 minuta zaczynam bh, strefuje jak powinienem. Szczerze strefy nie sa perfekcyjne, sa do wykonania lepiej ale ze wzgledu na delay mwheeldowna nie jestem w stanie wykonac perfekcyjnego skoku podczas skrecania myszka i klikania klawisza.  24 minuta ugrywam clutch 1vs5. Bedac graczem csa ktory gra na retakach pozycje ktorzy zajeli gracze CT byly podstawa bronienia bsa. Gdybym "wychylał dziwnie i w idealnych momentach" Poprostu wszedlbym na bs nic nie sprawdzajac i byl pewny. A pewny nie bylem, dostalem plecy od gracza w markecie, gdyby nie fakt ze ct zmissowal strzal nie bylbym w stanie go zabic ani nawet zareagowac. 

EDIT:Dziwne tez jest to ze wczoraj siedziales na serwerze grajac ze mna w druzynie wraz z drugim adminem (nj exe) i sam nj exe bronil mnie od wszelkich wyzwisk w moja strone odnosnie movementu czy strzelania. Raczej, kto kolwiek po przegranej takiej ilosci czasu zareagowalby jezeli mailbym cheaty, szczegolnie ze nie byles tamtego wieczoru sam a byles ty i nj ;))

EDIT2: 21:50 - dziwna akcja ruch myszka bez zadnego rozgladania? Sprawdzilem wszystkie mozliwe miejscowki z palacu. Wychylajac oczywiste jest ze spojrzysz pierw w bs a nie w szorta.

24:07 tlumaczylem wyzej.

25:10 jezeli myslisz ze to bylo celowanie przez scianie nie powinienes wypowiadac sie w poscie

• Użytkownik

Czekam na link do demka i prawidłową rozpiskę 

Nie wiem co to za rozpiska "24 minuta cała runda 1 vs 5  " 

To gracz nie może zagrać dobrze 1vs5? Czy tylko PRO-Gracze tak mogą?

Albo " W dalszych momentach dziwnie się wychyla oraz w idealnych momentach wychodzi  "

@Lvl 100 Boss ostatnie ostrzeżenie nie pisz kolejnych postów tylko edytuj swój post.

@wizZzy skoro tak to możesz pomóc swojemu adminowi dobrze rozpisać demko? 

@wizZzy  @Good&ucK do jutra postaram się sprawdzić teraz nie mam jak  

• Użytkownik

Jeśli ja moge pomóc to proszę 

http://o20a.gotv.pro/srv61444/auto-20200412-1137-de_mirage.dem.zip

21:50 - dziwna akcja,ruch myszka w lewo gdy gracz się ruszył po czym bez żadnego rozglądania wyszedł prosto na niego

22:03 - 22;30 kolejna dziwna akcja 

24:07 do  24;45 ewidentny wallhack

25:10 mierzy przez ścianę na ctka i wychyla

26:20 mógł go słyszeć ale widać tutaj wh

27:10 - wystarczy chyba już

@realsophie obserwował długi okres ? On ma admina 2 albo 3 dni 

@realsophie 

52EDFFE8-5B7E-45F8-B1F0-CA0AB97CC13E.jpeg

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

@realsophie 

10 April 22:33 cr i me -https://steamcommunity.com/id/yakuzamember/ [Ban za obraze 2h]

10 April 22:49 sphe - https://steamcommunity.com/id/boringlifezzz/ [Ban 4h za multi konto]

Sprawa prosta dostajesz bana zamiast czekać te 2h wbijasz na drugim koncie ale dostajesz bana za multi?

Czekam na wyjaśnienia.

+Mutli konto na forum

@Dusia @DizZy @Kaniel Outis [Oznaczam was bo jesteście teraz aktywni] Kolega robi sobie drugie konto na forum żeby ludzie myśleli że to @realsophie oraz żeby nie wyszło że to @Hidek

@wizZzy dzięki za pomoc.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik
27 minut temu, SkalpeR napisał:

@realsophie 

10 April 22:33 cr i me -https://steamcommunity.com/id/yakuzamember/ [Ban za obraze 2h]

10 April 22:49 sphe - https://steamcommunity.com/id/boringlifezzz/ [Ban 4h za multi konto]

Sprawa prosta dostajesz bana zamiast czekać te 2h zakładasz kolejne ale dostajesz bana za multi?

Czekam na wyjaśnienia.

Tak przewidzialem przyszlosc i zalozylem inne konto 6 lat temu specjalnie zeby w swieta 2020 dostac bana. Ban zostal wyjasniony z administracja (wlascicielami serwera) chodzilo o sprzeczke pomiedzy mna a innym administratorem. Opisze ci moze cala sytuacje

Wbilem na serwer jakies bluzgi poszly dostalem bana za obraze. Chcialem wbicn a drugim koncie i wyjasnic sytuacje. Zauwazajac fakt ze zostal zresetowany ranking zaczalem grac, wyprzedzając topowych graczy zostałem na koncie. Gracze z tego co widze na demku w enemy nie dowierzali i poprostu zglaszali mnie tyle ile mogli. Zreszta zalacze ci jednego ssa. Jest to jeden z administratorów którzy weryfikowali moja gre dość długi okres począwszy od resetu rankingu aż do bana.

qwerqwerqwer.png

EDIT: dodalem nj exe, on sam zaczal sie smiac z faktu ze dostalem bana i nie mogl dowierzyc. 

EDIT2: Ban nie dotyczy multi konta a multihacka wiec prosze zebys rozpatrzyl Prosbe a nie bawil sie w detektywa na jakim koncie gram i kim jestem ;))

EDIT3: @wizZzy skoro nie zgadzasz sie z unbanem  odnosnie prowokacji, to daj mi perma muta/gaga- raczej konto na forum nie wnosi nic do gry wiec nie wiem po co zaznaczasz multi konto na forum.

EDIT4: @SkalpeR nie gram tylko na waszym serwerze a to ze dalem sobie konto na prywatny to kwestia nie faktu ze sie przestrachalem bo w to to akurat lota czlowieku czy ty mnie scigasz po ip czy innych. Kwestia wizualna, prywatne profile bardziej wpadaja mi w gust ;))

EDIT5: @Good&ucK a ile mam przegranych godzin na serwerze? Od kiedy byl reset rankingu? Kiedy ostatni raz grales na serwerze? ugh

• Użytkownik

Razem z @Kappoochino oraz Właścicielem Serwera @wizZzy zdecydowaliśmy nie dawać UB @realsophie powodem jest Multi-Konto.

• Użytkownik

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Gracz zbanowany/nieodbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]