Użytkownik manius420 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Nick: manius420 Wiek: 25 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: aktualnie nie, kiedyś miałem swoją sieć oraz miałem przyjemność adminowania na innej. Doświadczenie z amx[1-10]: na daną chwile to może z 4-5, ale chwile zerknę w net i mam 9/10, kwestia przypomnienia Czas spędzony na serwerze (link do GT): ok 14h Link do steam (z grą cs 1.6): STEAM_0:1:24274168 Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: TAK, mogę wspomóc kilkoma eurami Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: pewnie Dlaczego Ty?: ponieważ weekendami spędzam na serwerze bardzo dużo czasu i częściej spotykam na serwerze osoby łamiące regulamin niż admina, niestety jak jest admin a ktoś nie przestrzega zasad od razu zgłaszam te osoby na u@, kolejny powód dla którego pisze to sugestia od "madzia | chrypka" apropo tego podania. Jestem również świadom, że mam niespełnione kryteria co do wymagań na admina ale no nie oszukujmy się, mam 25 lat i swoje życie i nie za bardzo mam czas nabijać posty na hydeparku postaram się nadrobić w pracach nad surfem pozdrawiam Kontakt: steam; names9 albo messenger dla wtajemniczonych Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 no to podanie takie nie za dobre -steam masz podac link a nie steamid -brak linku do gt +skladka +wiek jezeli tyle masz to plus bo bedziesz raczej ogarniety jak narazie jestem na nie ale za tydzien lub dwa bym mogl byc na tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik largo:) Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Narazie na nie bo: - masz dać linka do steam - nie masz linka do gt https://www.gametracker.com/player/manius420/145.239.20.145:27130/ to jest twoje gt +/- amx +składka + wiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Podanie odrzucam popraw aktywność i napisz podanie za około 2 tygodnie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi