Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 (edytowane) Cześć! Zapewne nikt mnie "jeszcze" lub "już" nie zna, więc postanowiłem przedstawić swoją skromną osobę. Otóż... Ta historia sięga wielu tysięcy lat wstecz. Przybywam z odległej galaktyki Venatuss, nazwanej na cześć wszechpotężnego wojownika Venacjusza. W tamtejszej galaktyce pełniłem niegdyś znaczącą rolę, lecz świat, w którym żyliśmy zaczął pokrywać się mrokiem. Siły ciemności nacierały, więc musieliśmy się wycofać i pozostać w ukryciu na dłuższy czas. Przez pewien okres prowadziliśmy koczowniczy tryb życia, nie mogliśmy znaleźć naszej "mekki". Aż do dziś staramy się nie wychylać i wtapiać się w otoczenie. Sporadycznie ujawniamy się i czyścimy świat ze zła. Na pomoc z walką ze złem dołączyły do nas smoki. Potężne i niezwyciężone stworzenia. Mam nadzieję, że uda nam się wygrać ostateczne starcie i wytępić zło na zawsze. Tak więc... Będąc już trochę poważnym. Mam na imię Mateusz, mam 26 lat, aktualnie mieszkam w Chorzowie. Pracuję w archiwistyce. Uwielbiam oglądać filmy, seriale (Netflix, HBOGo) a także słuchać muzyki różnego gatunku z przewagą zagranicznych utworów. Ostatnio powróciłem do anime, gdyż postanowiłem obejrzeć sobie Naruto od początku, ale nie wiem na ile w tym świecie zostanę. Ciekawostka: chcę sprawić sobie nowy tatuaż związany właśnie ze światem Naruto, po pandemii oczywiście. W CS zacząłem grać bardzo, bardzo dawno temu. Może coś około 2002 roku. Najwięcej grałem w CS:1.6, gdzie na Steam posiadam 6625h, lecz pewien okres czasu spędziłem na NonSteam. Tam też nabyłem większość umiejętności, dzięki którym mogłem odnaleźć się w CS:GO. W najnowszą wersję CS'a gram odkąd wyszedł na światło dzienne, lecz nie miałem odpowiedniego sprzętu, na którym mógłbym być lepszym. Dopiero w 2016 roku na nowym sprzęcie rozwinąłem skrzydła. Od tamtej pory tak sobie pogrywam... i pogrywam... Chodzę po różnych drużynach, sieciach. Nawet, jeśli na jakiś czas odchodzę od gry to po czasie wracam. Ogółem w CS:GO mam 5250h. Rang wybitnych nie mam, bodajże Supreme na main i LEM na smurfie, gdyż nie gram ostatnio MM'ów. Posiadam FaceIT, Esportal. Jak ktoś będzie chciał coś pograć to zapraszam. Sporo ostatnio pogrywam w COD:MW oraz WarZone, jeśli ktoś będzie chętny pograć to też śmiało. Nie zamierzam się tutaj jakoś za bardzo udzielać na forum. Postanowiłem się tylko przywitać. Raczej będę kimś, kto po prostu będzie czasem zaglądał i wpadał na serwery. Chyba, że coś mi się zmieni w głowie, who knows. CU in game A i chciałbym jeszcze pozdrowić wszystkie pierogi i smoki. Edytowane 13 Kwietnia 2020 przez Gość Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Siemka. pozdro Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 SIemano Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 elo Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 siemanko Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 siema Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Macios2 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Hej Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Elo Odnośnik do komentarza
Użytkownik Misiu Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Siemka Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Siemka Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Yoł Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kappoochino Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Witaj! Odnośnik do komentarza
Użytkownik mencius Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Siemka Odnośnik do komentarza
Użytkownik wizZzy Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Cześć Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Użytkownik przywitany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi