Premium Malma Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Nick: Malma Czas i data zdarzenia: Teraz Powód bana: Prowo? XD Dowód w postaci screenów: Stało się to przed chwilą więc wystarczy lekko przewinąć jeśli już tak bardzo będziecie szczegółowi to pójde robić tego jednego ssa Coś od siebie: Ban na 7 dni za prowo tylko jakie? Napisałam na czacie JDJDJD po czym nowy właściciel coś mówił o śmieszności skrótu po czym ja dostaje bana za jakąs prowokację pisząc z kulturą bo nikogo nie obrażałam, że rozumiem kij ale z umiarem - użyłam tego samego słownica co gm, nikogo personalnie ani nie prowokowałam ani nie wyzywałam. Więc? 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Generalnie co tutaj będę się rozpisywać - ciągłe prowokacje. Odpoczniesz tydzień, będziesz dalej miała jakieś problemy, to odpoczniesz dłużej. Przychodzisz tutaj tylko robić rozpierdol, a my nie będziemy tego tolerować. Odrzucone. 3 3 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi