Użytkownik∙ h1ko Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 1. Imię:Kamil 2.Twój nick na serwerze:Brax 3. Aktualny wiek:17 4. Czas spędzony na serwerze:85h 5. W jakich godzinach grasz?:12:00-23:00 6. Znajomość SourceModa [0/10]?: 8/10 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?:Tak niejednokrotnie 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?:Nie 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?:Jeżeli chodzi o cs'a byłem administratorem na wielu serwerach.. Jestem osobą spokojną jak i miłą. Każdemu służę pomocą bez wyjątku. Uważam iż jestem osobą bezkonfliktową, bezstronna nigdy nie było ze mną jakich kol wiek problemów. Jestem osobą bardzo odpowiedzialną więc myślę że spokojnie możecie mi zaufać. Kolejnym powodem dla którego jestem dobrą osoba na to stanowisko jest moja umiejętność rozmowy z wszelakimi trollami lub osobami używającymi modulatora. 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198880818133 12. Twój Steam ID:STEAM_0:1:460276202 Odnośnik do komentarza
Użytkownik xSerduszko Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Jestem na tak! + Czas + powód + wiek + sm + znany dobrze na serwerze Odnośnik do komentarza
Użytkownik mencius Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Jestem na TAK: +Wiek +Argumenty +Znajomość SM +Godziny +Rozpoznawalność na serwerze Odnośnik do komentarza
Użytkownik AG_ Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Jestem na TAK. +sm +wiek +podanie +godziny Odnośnik do komentarza
Użytkownik kamyyl Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Jestem na tak Gracz nie sprawia żadnych problemów na serwerze, pokazuje poziom i nie mam nic przeciwko jego podaniu. + za sm, wiek oraz staż. Pozdro Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Jestem na TAK. + SM + GT + Rozpoznawalność + Wiek + Doświadczenie Małym minusem jest to, że nie za często cię słychać na serwerze ale to tylko mały mankament. Odnośnik do komentarza
Użytkownik UwU Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Podanie przyjmuję, w wolnej chwili wejdź na teamspeak'a, bo chcę z tobą porozmawiać. Odnośnik do komentarza
Użytkownik UwU Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi