Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

#591 Pytanie Dnia

-.Nothingness.-

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

975791059_PytanieDnia.png.b6cf4f38b322928bbb7cf7ef6a12f17a.png

Skąd pomysł na Twój nick, forum bądź serwerze? :D

Sygnatura.png

• Zasłużony

Jest ziomek co nagrał taką fajna piosenkę Tą o tutaj  i ma "zayn" to se pomyślałem, że podmienię "za" na pierwsze dwie litery imienia i wyjdzie "seyn" spodobało mi się i już nie zmieniam :D 

• Legends Never Die

Generalnie to było na geografii i pani mówi że dzwoni do opiekuna kolegi (Mirka) my gdzieś to mamy i temat się zaczął o żwirku i muchomorku  i ktoś powiedział żwiras i muchomoras potem to było miras i muchomoras i wkońcu było PJETRAS i MUCHOMORAS i ziomki zaczęli mówić na mnie PJETRAS więc zmieniony nick został na steam z pietrek na PJETRAS  <3  

• Super 3
  • Legends Never Die

Mam już to tak długo... że nie pamiętam ;x

mrrr+;3.gif

• Użytkownik

mój nick powstał na forum TYTAN ponieważ na budowie bawilem się pianką montażową "TYTAN" :D,A na serwerze Cotara tą nazwę wymyślił mi kuzyn jak wracaliśmy z wakacji w zeszłym roku :)

• Użytkownik

Na początku miałem nick "Mentrius", ale moi znajomi go ciągle przekręcali i tak powstał "mencius" :PogChamp:

• Zasłużony

Pewnego dnia spadła mi szynka [szinga] na podłogę, ten wyraz utkwił mi w pamięci. Pozmieniałem troche literki i wyszło shinga 

:PepeWhyMe:

• Wow! 1
  • Użytkownik

Już bardzo dawno temu, w szkole podstawowej był chłop, taki murzyn i mieliśmy beke z niego i się tak rozwinęło, że dałem nick largo i do tej pory jest, chociaż jesteśmy z nim pogodzeni i nawet na jakieś piwko wyskoczymy teraz czy cos :D

• Ha ha 1

sygnaturka.png

• Użytkownik

Początkowo miałem nick TELETUBIŚ , następnie grałem w CS:CZ na serwerze z osobami dorosłymi. W końcu zaczęli bawić się moim Nickiem i były propozycje "TELEBOBMA , TELEMAGNETOFON , TELEMORDA , TELEŚWIR  i TELEZJ*B". I stąd ten mój nick. ;3

telemorda.png.155c2e951c157622c0230a36a698f68a.png

• Użytkowniczka

Pewnego czasu dość dawno temu jarałam bardzo dużo co nie wychodziło mi czasem na plus... Kangurek< tak nazywali mnie znajomi za wysokie loty i skoki beki. Pozdro :zakochany:

• Ha ha 1
  • Użytkownik∙

Jako, że na nazwisko mam Zając, to pewnego razu dobra znajoma nazwała mnie "Uszatym Przyjacielem". I tak już później się przyjęło, że kumple zaczęli wołać na mnie Uszaty :D 

• Super 1

sygn1.png.799be5458023942b627500e16e3b2159.png

• Użytkownik

Szukałem pomysłu na nick i tak pomyślałem sobie że znajdę fajnego kotka na avatar na Steam i ustawiając go zmieniłem nick po prostu na Koteł i tak to się przyjęło :D

sad-cat-72.gif

• Użytkownik

Survivalowa gra "RUST" a żeby to jakoś wyglądało musiałem dodać "IC" :D

Bez tytułu.png

• Użytkownik

w filmie mroczna dzielnica byl "T.K. Johnson"   wymowa T.K. mi sie spodobala   wiec dodałem co nieco i tak oto powstał TIKEY

• -.Nothingness.- przestał(a) promować temat
  • 8 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]