Użytkownik -.Nothingness.- Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Skąd pomysł na Twój nick, forum bądź serwerze? Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Jest ziomek co nagrał taką fajna piosenkę Tą o tutaj i ma "zayn" to se pomyślałem, że podmienię "za" na pierwsze dwie litery imienia i wyjdzie "seyn" spodobało mi się i już nie zmieniam Odnośnik do komentarza
Użytkownik UwU Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 W sumie to nie wiem, poza tym zmieniam nicki ciągle więc nie mam oryginalnego nicku Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Generalnie to było na geografii i pani mówi że dzwoni do opiekuna kolegi (Mirka) my gdzieś to mamy i temat się zaczął o żwirku i muchomorku i ktoś powiedział żwiras i muchomoras potem to było miras i muchomoras i wkońcu było PJETRAS i MUCHOMORAS i ziomki zaczęli mówić na mnie PJETRAS więc zmieniony nick został na steam z pietrek na PJETRAS 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Cheater forsaken 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Mam już to tak długo... że nie pamiętam ;x Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tytan Tytanowski Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 mój nick powstał na forum TYTAN ponieważ na budowie bawilem się pianką montażową "TYTAN" ,A na serwerze Cotara tą nazwę wymyślił mi kuzyn jak wracaliśmy z wakacji w zeszłym roku Odnośnik do komentarza
Użytkownik Misiu Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Jakoś tak nie pamiętam dokładnie, ponieważ było to bardzo dawno. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Vixie Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Nie trzeba wiele wyjaśniać 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Macios2 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Mam na imie Tomek i szukałem nicków do tego imienia i widziałem Tomses więc stąd Odnośnik do komentarza
Użytkownik mencius Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Na początku miałem nick "Mentrius", ale moi znajomi go ciągle przekręcali i tak powstał "mencius" Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 no bo na forum jestem świeży, a poza tym lubię miętówki i to się jakoś łączy w jedno Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Pewnego dnia spadła mi szynka [szinga] na podłogę, ten wyraz utkwił mi w pamięci. Pozmieniałem troche literki i wyszło shinga 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik largo:) Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Już bardzo dawno temu, w szkole podstawowej był chłop, taki murzyn i mieliśmy beke z niego i się tak rozwinęło, że dałem nick largo i do tej pory jest, chociaż jesteśmy z nim pogodzeni i nawet na jakieś piwko wyskoczymy teraz czy cos 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TELEMORDA Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Początkowo miałem nick TELETUBIŚ , następnie grałem w CS:CZ na serwerze z osobami dorosłymi. W końcu zaczęli bawić się moim Nickiem i były propozycje "TELEBOBMA , TELEMAGNETOFON , TELEMORDA , TELEŚWIR i TELEZJ*B". I stąd ten mój nick. ;3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ h1ko Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Jakoś tak nie pamiętam dokładnie, ponieważ było to bardzo dawno. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka K4NGUR3K Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Pewnego czasu dość dawno temu jarałam bardzo dużo co nie wychodziło mi czasem na plus... Kangurek< tak nazywali mnie znajomi za wysokie loty i skoki beki. Pozdro 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Jako, że na nazwisko mam Zając, to pewnego razu dobra znajoma nazwała mnie "Uszatym Przyjacielem". I tak już później się przyjęło, że kumple zaczęli wołać na mnie Uszaty 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Koteł. Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Szukałem pomysłu na nick i tak pomyślałem sobie że znajdę fajnego kotka na avatar na Steam i ustawiając go zmieniłem nick po prostu na Koteł i tak to się przyjęło Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rustic Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Survivalowa gra "RUST" a żeby to jakoś wyglądało musiałem dodać "IC" Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tikey Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 w filmie mroczna dzielnica byl "T.K. Johnson" wymowa T.K. mi sie spodobala wiec dodałem co nieco i tak oto powstał TIKEY Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi