RST ReseT Opublikowano 22 Marca 2022 RST Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Nie. Teraz Kacperek 1 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Smerfetka.LaLka Opublikowano 22 Marca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Nie I nie wiem kto XDD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 22 Marca 2022 RST Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Nie 🤣 Vashka🔥 2 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 22 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 W snach Julka aka ciamajda 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 23 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 Niestety Oro ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 23 Marca 2022 RST Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 Nie tym razem 🤣 Może teraz, Oro? 1 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 24 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Otóż nie ReseT? Cytuj "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka ZwYroLka Opublikowano 24 Marca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Nie ma opcji ZwYroL Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 24 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Oro 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 24 Marca 2022 RST Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Najaaak mordko 😀 Zwyrolka? 1 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
VIP Patyk97-Sławek Opublikowano 24 Marca 2022 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Nie @ RudziaA 🤣😝 1 1 Cytuj 𝖂 𝖟̇𝖞𝖈𝖎𝖚 𝖕𝖎𝖊̨𝖐𝖓𝖊 𝖘𝖆̨ 𝖙𝖞𝖑𝖐𝖔 𝖈𝖍𝖜𝖎𝖑𝖊... Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 24 Marca 2022 RST Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Nieep, Smerfetka? 1 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 24 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Nope Vashka? 1 1 Cytuj "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 24 Marca 2022 RST Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Niet, Patryk97? 2 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka ZwYroLka Opublikowano 24 Marca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Niestety nie, może.. oro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 24 Marca 2022 RST Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Nie :p Tym razem Zwyrol 1 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Smerfetka.LaLka Opublikowano 24 Marca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Nie W dniu 22.03.2022 o 21:10, helikopterovsky napisał: Julka aka ciamajda Dawaj ciamajdo 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 24 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Tym razem nie ciamajda Resecik 1 Cytuj "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Użytkownik RozgSzeFka Opublikowano 24 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Not Smerfetka.LaLka 1 Cytuj ︻芫══一 Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 24 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Ciamajdaaa 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Smerfetka.LaLka Opublikowano 24 Marca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 No, ale nie wywołuj sam siebie, bo tak nie wolno, teraz możesz Ciamajda 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik RozgSzeFka Opublikowano 25 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Niestety ZwYroL 1 Cytuj ︻芫══一 Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 25 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Nope Smerfetka 1 Cytuj "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 25 Marca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Nie Vashka 2 Cytuj "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 25 Marca 2022 RST Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Niee, teraz musi to być Oro 😀 1 1 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi