Użytkowniczka ZwYroLka Opublikowano 30 Marca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Tak, ReseT 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 30 Marca 2022 RST Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 tak :p Patryk97 3 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 30 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Eeee a skąd Orinio ??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Smerfetka.LaLka Opublikowano 30 Marca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Nope Helik XD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 30 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Jup Depresja 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka ZwYroLka Opublikowano 31 Marca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 Nah, zwyrol? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 31 Marca 2022 RST Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 Nie 🤪 teraz Zwyrol 1 1 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka _Żelkowa_ Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Nie Smerfetka ??? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Nie ToriW? 1 Cytuj Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Nie Rudzia ? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Nie. Vashka. 2 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka _Żelkowa_ Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Nie Vashka ??? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Nie bo Vashka Resetinio? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Nie. Reset 2 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Nie Kacperek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 2 Kwietnia 2022 RST Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Nie, Vashka? 2 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 No pewnie że tak Oro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 3 Kwietnia 2022 RST Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 oczywiście ! melduje sie Zwyrolka ? 1 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Raczej ZwYroL, ale dam Ci pół punkta Wywołuje Kacperka! 1 1 Cytuj "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Nie Wywołuje Oro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 3 Kwietnia 2022 RST Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Błaszczyk śpi Vashka wybieram Cie ! 1 1 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka ZwYroLka Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Nie ale moze teraz Vashka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 3 Kwietnia 2022 RST Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Też spi Ale nie śpi zwyrol 1 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Kurde, niestety nie śpię Wyczuwam Oro 2 Cytuj "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka ZwYroLka Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Absolutnie, ReseT? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi