Użytkownik thenevalery Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Nick na serwerze: valery Czas spędzony na serwerze: 10h 11m 50s Wiek (minimum 16 lat): 20 lat Steam ID (jeżeli potrzeba): nie moge tego teraz znaleźć Ile godzin dziennie możesz poświęcić serwerowi: od 2 do 8(przeważnie od wieczora do późnej nocy) Miałeś kiedyś u nas bana: Nie Doświadczenie w adminowaniu: w wielu grach. Gta RP, Cs 1.6 (wiaderko) Cs:go BRAK Dlaczego miałbyś/miałabyś otrzymać Opiekuna serwera: Od tygodnia spotkałem 3x admina a gdy był cheater na serwerze i psuł innym rozrywkę nie było nikogo kto mógłby temu sprostać, podoba mi się tamtejsza społeczność na servie i uważam, że się dogadujemy. Znajomość Regulaminu: Tak Sprawny mikrofon [Tak/Nie]:Tak Obowiązkowa składka comiesięczna Tak/Nie: Do ustalenia Odnośnik do komentarza
Użytkownik jasiK/ Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Jestem na Nie - brak wzoru podania - konto pod podanie - nigdy cie nie widziałem na serwerze wiec nie moge ocenic jaka jestes osobą - mało godzin na serwerze Decyzje pozostawiam Opiekunowi Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Torri Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 + Wiek - Brak wzoru na podanie - Nie widzialam Cie na serwerze, wiec nie moge ocenic Twojego zachowania - Zrobiles konto na forum pod podanie - Powinienes miec minimum 20 godzin przed napisaniem podania - Nie napisales znajomosci sb Jestem na NIE Odnośnik do komentarza
Użytkownik PabeG Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Jestem na Nie -Bardzo mało godzin na serwerze -Nie ma znajomości SB -Konto pod podanie -widziałem cie tylko raz na serwerze Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rustic Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Nie czepiam się tylko upominam (nie jestem od tego) @ jasiK/ @ Torri @ PabeG Kolor czerwony jest tylko i wyłącznie dla Administracji forum. Co do podania: ➤ Staż na serwerze przynajmniej 20h. ➤ Kilka sensownych postów na forum. Nie spełniasz wymagań nie pisz podania! + Taki mały dodatek Znajomość Regulaminu: Tak Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Ze względu na to że admini są na NIE nie pozostaje mi nic innego jak odrzucić ale nabij trochę godzin i spróbuj ponownie 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi