Użytkownik Brikusbrakus Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Witam. Nie mogę wejść na serwer pisze ..You have been banned from this server. a nie dostałem żadnego bana bo sprawdzałem. Czy ma to może związek z resetem modemu od internetu, że ip się zmieniło. Dodam, że posiadałem svipa. Proszę o szybką pomoc. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Polecam zrobic reset routera. Jeżeli nie masz bana jak twierdzisz, to tak jak mówie reset routera Ci pomoże. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zresetuj router jeszcze raz, powinno pomóc. Odnośnik do komentarza
Użytkownik largo:) Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zresetuj router, polecam. edit: to odinstaluj i zainstaluj csa Odnośnik do komentarza
Użytkownik Brikusbrakus Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 nie działa dalej to samo Odnośnik do komentarza
Użytkownik Maciek5g Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Wchodziłeś na serwer kilkakrotnie pod rząd ? jeśli tak to musisz tylko chwile poczekać i samo pomoże... Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Gdy klikasz nagminnie przycisk "refresh" serwer moze cie zbanować. Do 30 minut problem powinien ustać Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi