Użytkowniczka Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Torri Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Użytkowniczka Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Na to wychodzi, że będę pierwsza z naszego starego Venatussa 5 5 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Kooozak Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rustic Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Się zakochałem chyba z/w Toaleta wzywa 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 @ sh1zo_nnjl zapraszam do ocenki cziki 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 @ sh1zo_nnjl zapraszam 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 @ sh1zo_nnjl (ogólnie wbilam tu bo myślałam że to przywitanie więc hej XD) 1 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 jak Ty bajerujesz.. to foty z tamtej dekady xDD Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Torri Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Autor Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 15 minut temu, swiezy napisał: jak Ty bajerujesz.. to foty z tamtej dekady xDD Ej nie prawda 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Nasia ♡ Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 @ sh1zo_nnjl zapraszam do ocenki 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 No fajna no co mam powiedzieć chopaki i Dusia 1 5 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Nasia ♡ Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 2 minuty temu, sh1zo_nnjl napisał: No fajna no co mam powiedzieć chopaki i Dusia nie bońdź nieśmiały 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 4 minuty temu, sh1zo_nnjl napisał: No fajna no co mam powiedzieć chopaki i Dusia zapytaj za jakim klubem jest to zmienisz zdanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 @ Torri księżniczka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik .exe Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 @ sh1zo_nnjl chociaż raz powiedz prawde gimbusie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ scanix Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 2/10 1 ★ (TO WIADOMOŚĆ DO ADMINA) Janosik #DZIK: Scanix odpalony cos ma pod guziki prawdopodobnie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vixo Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Dziewczyna zrobi wygibusa do zdjęcia i pokaże więcej niż gołą dłoń, to z miejsca się robi szum, takie to typowe na sieciach z tematyką Kanter strajka A co do zdjęcia to mi dupy nie urywa, widocznie mam inny gust 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Nasia ♡ Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 30 minut temu, Vixo napisał: Dziewczyna zrobi wygibusa do zdjęcia i pokaże więcej niż gołą dłoń, to z miejsca się robi szum, takie to typowe na sieciach z tematyką Kanter strajka A co do zdjęcia to mi dupy nie urywa, widocznie mam inny gust dawaj i ty pokaż może też zadziała :> 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vixo Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 2 minuty temu, Nasia ♡ napisał: dawaj i ty pokaż może też zadziała :> Broń, Boże nikogo nie hejtuje, wyraziłem swoją skromną opinie, a mam chyba takie prawo. A co do mnie, to mój fejs, insta czy zdjęcia na forum są dostępne dla wszystkich, niczego się nie wstydzę Odnośnik do komentarza
Zasłużony Nasia ♡ Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 1 minutę temu, Vixo napisał: Broń, Boże nikogo nie hejtuje, wyraziłem swoją skromną opinie, a mam chyba takie prawo. A co do mnie, to mój fejs, insta czy zdjęcia na forum są dostępne dla wszystkich, niczego się nie wstydzę ona nic nie pokazala to opinia w stosunku do niej jest nie trafna Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vixo Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Teraz, Nasia ♡ napisał: ona nic nie pokazala to opinia w stosunku do niej jest nie trafna Czytanie ze zrozumieniem, napisałem "Pokaże coś więcej niż gołą dłoń" Nie powiedziałem że pokazała za dużo, było to bardziej w formie sarkazmu. Także myślę że nie ma co spamować i się spierać bo przecież nikogo nie uraziłem, i nawet nie miałem takiego zamiaru. Także tyle ode mnie w tym temacie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 wow Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi