Użytkowniczka Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Torri Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Użytkowniczka Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Moja propozycja wygląda tak, że z racji tego, że każdy przy rejestracji podaje swoją datę urodzin. Można by było stworzyć bota, który na głównej stronie pokazywałby coś w stylu 'Dzisiaj urodziny mają: NICKI". Ponadto ta osoba mogłaby zgłosić się po darmowego vipa na np. 2-3 dni na dany serwer. Jako sieć powinniśmy dbać o naszych graczy, a to będzie bardzo miły gest w ich stronę, który min. dzięki darmowemu vipowi mógłby sprowadzić do tego, że dana osoba przyprowadzi tutaj również swoich znajomych, bądź kupi vipa, ponieważ spodoba jej się. Lecz w momencie dodania tego dodatku, trzeba by było usunąć opcję zmiany daty urodzenia z wiadomego powodu. Jest też mnóstwo innych opcji dla tych urodzin, które mogę wytłumaczyć jeśli zostanie to poparte. 5 8 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Pomysł całkiem okay, tylko ja bym tego VIP'a dała na jeden dzień. Można coś pomyśleć w tym kierunku. Ogólnie plusik za propozycję Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Ciekawa inicjatywa, vip na 24h dla danej osoby na wybranym serwerze (y) btw. mogłas napisać ten temat przed 23marca Jestem na Tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Jak najbardziej za, mam tylko nadzieje ze owa propozycja będzie dodana przed lipcem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik largo:) Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Również jestem za, ciekawa propozycja Odnośnik do komentarza
Zasłużony Kudlaty Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Bardzo fajny pomysł Jestem za Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 I nagle każdy ma urodziny co tydzień. Propozycja jest okej, ale ja bym robił jakąś weryfikacje, bo znajdą się kozaki co będą się zgłaszać cały czas 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kappoochino Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Też jestem za, ale jak @ sh1zo_nnjl wspomniał, że opłaca zrobić jakąś weryfikację, bo będą osoby codziennie się zgłaszać. VIP na 24h spoko (za). Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Jestem za jak najbardziej sztosik propozycja Odnośnik do komentarza
Użytkownik Koteł. Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Pomysł jak najbardziej trafny, podoba mi się Odnośnik do komentarza
Zasłużony Nasia ♡ Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 spoczko oczko ale ale rodo :c Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Torri Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Autor Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Teraz, Nasia ♡ napisał: spoczko oczko ale ale rodo :c Nie każdy będzie musiał brać udział. Natomiast dla chętnych będzie regulamin, który będą musieli zaakceptować przed wzięciem udziału i w tym momencie pojawi się weryfikacja Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rustic Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Spoko pomysł Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Również jestem za, dobry pomysł i na pewno przybędzie kilku użytkowników więcej Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 16 Kwietnia 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Świetny pomysł, była taka propozycja wcześniej u Nas na sieci, więc dlaczego by nie wprowadzić tego w życie na strefie ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik jasiK/ Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Spoko pomysł 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PabeG Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Jak dla mnie bardzo dobry pomysł Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 17 Kwietnia 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 @ WhiteNygga , @ DizZy , @ Trivor , @ Kaniel Outis , @ Dusia , @ seyn Jakie wasze zdanie na ten temat ? 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Widziałem wielokrotnie na innych forach coś podobnego, zdaje to egzamin więc jestem jak najbardziej na TAK. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Jaa myślę, że fajnym pomysłem byłoby zrobić specjalną rangę np. "Solenizant" i dana osoba mająca urodziny dostawałaby ją z samego rana aż do 12 w nocy (Myślę, że jest na tyle osób w administracji, że nie byłoby problemem dawanie z samego rana tej rangi oraz jej zabranie potem). Prócz rangi too jeszcze np. ten vip na serwerze na 2 dni lub 3, bo raczej osoba mająca urodziny nie będzie grała w ten sam dzień. A jak by już takie coś było, to jeszcze przydałby się kącik na forum z nazwą np. "Urodziny" lub "Urodziny Strefowiczów" ii ktoś z moderatorów miałby w obowiązkach pisać tam życzenia dla danej osoby 3 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Na poprzedniej sieci jakiej byłem coś takiego też było i zdało egzamin. Jak najbardziej za. Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Z tymi informacjami/tematami co do tego kto ma dziś urodziny dobry pomysł. https://invisioncommunity.com/files/file/7593-birthday-greeter/ https://invisioncommunity.com/files/file/9136-happy-birthday-member/ wtyczki pod to, bot tworzy automatycznie tematy. Co do przyznawania vipów na serwerach, na pewno jakiś regulamin tego musiałby obowiązywać, że np. konto musi mieć jakiś staż, ileś postów itp., myślę że bez tego zaraz by się tworzyły jakieś mulciaki np. miesiąc przed. Jeśli byłyby osoby, które będą to należycie weryfikować to też byłbym na tak 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi