Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Propozycja dla administracji :D

largo:)

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Witajcie. Mam propozycję, żeby założyć grupkę na messenger lub innej aplikacji, aby się komunikować, rozmawiać w sprawach forum i serwerów. 

Może i głupi pomysł, ale mam taką fajną propozycję, ponieważ się to przydaje :D (Tylko dla administracji forum) 

Dajcie znać czy git pomysł czy nie chcecie :D Pozdrawiam :) 

sygnaturka.png

• Legends Never Die

Powiem tyle, zaskocze Cie. Jesteśmy krok przed Toba i taka grupa już jest. 

mrrr+;3.gif

• Zasłużony

Za bardzo ogólnikowo, jeśli chcecie np założyć grupe adminów dd2 to raczej my nie mamy nic do gadania, jeśli chodzi Ci o to żeby zrobić grupę z każdym użytkownikiem na forum = odpada.

• Użytkownik
1 minutę temu, shinga napisał:

Za bardzo ogólnikowo, jeśli chcecie np założyć grupe adminów dd2 to raczej my nie mamy nic do gadania, jeśli chodzi Ci o to żeby zrobić grupę z każdym użytkownikiem na forum = odpada.

administracja forum cs 1.6

sygnaturka.png

• Legends Never Die
Teraz, largo:) napisał:

administracja forum cs 1.6

to już indywidualnie musicie się dogadać i się zebrać 

mrrr+;3.gif

• Użytkownik∙

W Twoim wypadku grupa adminów jak najbardziej na plus jeżeli chcesz się z nimi kontaktować, ale jeżeli chodzi o całokształt administracji itd to moim zdaniem odpada.

F8F82A03-1831-408D-BC37-C4A34D5DAEA1.png

• Użytkownik
1 minutę temu, hk. napisał:

W Twoim wypadku grupa adminów jak najbardziej na plus jeżeli chcesz się z nimi kontaktować, ale jeżeli chodzi o całokształt administracji itd to moim zdaniem odpada.

Chciałbym dodać, że na serwerze jest tylko 2 adminów aktywnych codziennie, a większa połowa, po prostu nie gra i nie pilnuje serwera :D

A ja do tych co są codziennie mam namiary :D

sygnaturka.png

• Użytkownik

My taka grupę mamy już od dawna jeśli chodzi o adminów #2 więc nie wiem czemu tego nie zalozycie

• Super 2
  • Zasłużony

Mi grupka na fb nie leży wcale bo to będzie 20 grupa na której będę miał tylko spam. Ewentualnie można jaka mała grupkę zrobić na Steam, bo każdy z adminów powinien posiadać steam

• Użytkownik∙

My admini na dd2 #2 mamy grupkę steam i fajnie to funkcjonuję, trochę spraw ważnych, trochę off-topu :)

sygn1.png.799be5458023942b627500e16e3b2159.png

• Zasłużony

Za grupa na Steam jestem jak najbardziej za @ DizZy musiał by utworzyć na dd2#1 i zaprosić adminów. Sam mam takie grupy dla swoich mirage i dr 

// w sensie mam na myśli że najlepiej to jak właściciele serwerów lub wyższe rangi zrobili takie grupy na Steam chat

• Użytkownik
5 godzin temu, Kudlaty napisał:

Za grupa na Steam jestem jak najbardziej za @ DizZy musiał by utworzyć na dd2#1 i zaprosić adminów. Sam mam takie grupy dla swoich mirage i dr 

// w sensie mam na myśli że najlepiej to jak właściciele serwerów lub wyższe rangi zrobili takie grupy na Steam chat

Wspomniałem wyżej, że jest nas 2 adminów codziennie, a ja do niego nam kontakt. To by się nie opłacało robić grupy, co będą w niej 3 osoby. 

sygnaturka.png

• Legends Never Die
6 godzin temu, largo:) napisał:

Wspomniałem wyżej, że jest nas 2 adminów codziennie, a ja do niego nam kontakt. To by się nie opłacało robić grupy, co będą w niej 3 osoby. 

Aktualnie jest was dwóch lecz to nie znaczy że tak będzie cały czas. Jeżeli chcecie możecie dodać mnie na Steam a utworzę wam taką grupę chociażby na przyszłość.

imageproxy.gif 

• Właściciel
Właściciel

Z mojego doświadczenia wiem, że zrobienie grupy CAŁEJ administracji forum na FB NIE WYPALI. Wszyscy by pisali na grupce, co wtedy z forum, czatboxem itp.? A sprawy sieciowe załatwiaj na forum - od tego ono jest.

• Lubię to! 2
  • 2 tygodnie później...
  • Legends Never Die

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Propozycja odrzucona.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

mrrr+;3.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]