Użytkownik largo:) Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Witajcie. Mam propozycję, żeby założyć grupkę na messenger lub innej aplikacji, aby się komunikować, rozmawiać w sprawach forum i serwerów. Może i głupi pomysł, ale mam taką fajną propozycję, ponieważ się to przydaje (Tylko dla administracji forum) Dajcie znać czy git pomysł czy nie chcecie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Powiem tyle, zaskocze Cie. Jesteśmy krok przed Toba i taka grupa już jest. Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Za bardzo ogólnikowo, jeśli chcecie np założyć grupe adminów dd2 to raczej my nie mamy nic do gadania, jeśli chodzi Ci o to żeby zrobić grupę z każdym użytkownikiem na forum = odpada. Odnośnik do komentarza
Użytkownik largo:) Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 1 minutę temu, shinga napisał: Za bardzo ogólnikowo, jeśli chcecie np założyć grupe adminów dd2 to raczej my nie mamy nic do gadania, jeśli chodzi Ci o to żeby zrobić grupę z każdym użytkownikiem na forum = odpada. administracja forum cs 1.6 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Teraz, largo:) napisał: administracja forum cs 1.6 to już indywidualnie musicie się dogadać i się zebrać Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 W Twoim wypadku grupa adminów jak najbardziej na plus jeżeli chcesz się z nimi kontaktować, ale jeżeli chodzi o całokształt administracji itd to moim zdaniem odpada. Odnośnik do komentarza
Użytkownik largo:) Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 1 minutę temu, hk. napisał: W Twoim wypadku grupa adminów jak najbardziej na plus jeżeli chcesz się z nimi kontaktować, ale jeżeli chodzi o całokształt administracji itd to moim zdaniem odpada. Chciałbym dodać, że na serwerze jest tylko 2 adminów aktywnych codziennie, a większa połowa, po prostu nie gra i nie pilnuje serwera A ja do tych co są codziennie mam namiary Odnośnik do komentarza
Użytkownik Maciek5g Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 My taka grupę mamy już od dawna jeśli chodzi o adminów #2 więc nie wiem czemu tego nie zalozycie 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Kudlaty Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Mi grupka na fb nie leży wcale bo to będzie 20 grupa na której będę miał tylko spam. Ewentualnie można jaka mała grupkę zrobić na Steam, bo każdy z adminów powinien posiadać steam Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 My admini na dd2 #2 mamy grupkę steam i fajnie to funkcjonuję, trochę spraw ważnych, trochę off-topu Odnośnik do komentarza
Zasłużony Kudlaty Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Za grupa na Steam jestem jak najbardziej za @ DizZy musiał by utworzyć na dd2#1 i zaprosić adminów. Sam mam takie grupy dla swoich mirage i dr // w sensie mam na myśli że najlepiej to jak właściciele serwerów lub wyższe rangi zrobili takie grupy na Steam chat Odnośnik do komentarza
Użytkownik largo:) Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 5 godzin temu, Kudlaty napisał: Za grupa na Steam jestem jak najbardziej za @ DizZy musiał by utworzyć na dd2#1 i zaprosić adminów. Sam mam takie grupy dla swoich mirage i dr // w sensie mam na myśli że najlepiej to jak właściciele serwerów lub wyższe rangi zrobili takie grupy na Steam chat Wspomniałem wyżej, że jest nas 2 adminów codziennie, a ja do niego nam kontakt. To by się nie opłacało robić grupy, co będą w niej 3 osoby. Odnośnik do komentarza
Legends Never Die DizZy Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 6 godzin temu, largo:) napisał: Wspomniałem wyżej, że jest nas 2 adminów codziennie, a ja do niego nam kontakt. To by się nie opłacało robić grupy, co będą w niej 3 osoby. Aktualnie jest was dwóch lecz to nie znaczy że tak będzie cały czas. Jeżeli chcecie możecie dodać mnie na Steam a utworzę wam taką grupę chociażby na przyszłość. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Z mojego doświadczenia wiem, że zrobienie grupy CAŁEJ administracji forum na FB NIE WYPALI. Wszyscy by pisali na grupce, co wtedy z forum, czatboxem itp.? A sprawy sieciowe załatwiaj na forum - od tego ono jest. 2 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 2 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi