Zasłużony Kudlaty Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Siemka. Mam taki problem w cs 1.6 że jak wbijam do gry to autoamtycznie mi się zwiększa czułość myszki i to tak ch**, że nic z tym nie idzie zrobić mimo że myszka w innych grach świetnie działa, wcześniej miałem problem że mi myszka pływała w grze. Ktoś ma jakiś pomysł jak to poprawić ? Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Config do odczytu zaznacz @ Kudlaty sprawdź jaką masz czułość w configu najpierw, jeśli jest wysoka edytuj na swoją i daj do odczytu.. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Kudlaty Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Niestety nic nie pomogło, z automatu myszka od razu lata jak bym miał ustawione 6000 dpi @ sh1zo_nnjl sensitivity mam 1.2 z racji że mi czułośc samo zwiększa, ale nigdy nie miałem tego problemu ostatnio się pojawił, i ta pływająca myszka. Zainstalowałem cs 1.6 bo kumple na kwaranntanie chciali grać 1.5 i bnyło git a teraz nie jest git Odnośnik do komentarza
Użytkownik largo:) Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, Kudlaty napisał: Siemka. Mam taki problem w cs 1.6 że jak wbijam do gry to autoamtycznie mi się zwiększa czułość myszki i to tak ch**, że nic z tym nie idzie zrobić mimo że myszka w innych grach świetnie działa, wcześniej miałem problem że mi myszka pływała w grze. Ktoś ma jakiś pomysł jak to poprawić ? Wejdź w opcje i zmniejsz czułość myszki pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Zasłużony Kudlaty Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Godzinę temu, largo:) napisał: Wejdź w opcje i zmniejsz czułość myszki pozdrawiam To nie pomaga bo jak zmniejsze sens to myszka się "tnie" jak by klatkuje hmm ciężko to nazwać Odnośnik do komentarza
Użytkownik largo:) Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Godzinę temu, Kudlaty napisał: To nie pomaga bo jak zmniejsze sens to myszka się "tnie" jak by klatkuje hmm ciężko to nazwać Wejdź teraz na serwer, to zobaczę jak ci leci ta myszka Odnośnik do komentarza
Zasłużony Kudlaty Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 A ja gram juz z 1h Odnośnik do komentarza
Użytkownik RevaleD Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Są 3 komendy startowe, nie wiem czy jakaś ci pomoże ale spróbuj: Musisz wpisać też tą komende, aby poniższe działały; -useforcedmparms -noforcemparms -noforcemaccel -noforcemspd 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Kudlaty Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Pomogło! Myszka działa płynnie a bardziej celownik czułośc się nie zwiększa. Działa jak powinno ! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 2 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi