Użytkownik peRMik Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Mój przedmiot: Konto Steam z 34 gierkami troszeczkę wartymi Opis: Witam na tym koncie https://steamcommunity.com/profiles/76561198387722995/ posiadam 34 różnym gierek są tam pare odznak etc 14 lvl dorzucam login i hasło do poczty >>>> Jeśli jesteś uczciwą osobą Non Scamem to Zapraszam Chcę w zamian: Konto Steam z kupionym Cs 1.6 oraz login i hasło do poczty Opis: BRAK Kontakt: Poprzez forum jestem 24/7 albo Steam Forma zamiany: Do uzgodnienia 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Myślę, że można się dogadać, ale bez dawania mail'a, tylko jeśli istnieje możliwość to jego zmiana na Twój. #Dogadani, +rep za uczciwość i lojalność. Polecam transakcję z tym Panem! @ Net@O Zamknij 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Radzę poczekać troszeczkę niedługo będzie promocja na steam i cska kupisz za niecałe 4 złote. Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik peRMik Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Proszę o zamknięcie tego tematu Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi