Użytkownik Koksik Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Nick: Koksik Wiek: 15 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Tak ale dawno i też na surfie. Doświadczenie z amx[1-10]: 5 na tą chwilę, ale z czasem napewno będzie 10. Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Koksik/145.239.20.145:27130/ Link do steam (z grą cs 1.6): Nie posiadam niestety. Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Narazie nie, jednak z czasem mogę coś rzucić Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak, jednak rzadko używam go. Dlaczego Ty?: Serwer jest bardzo fajny, jednak widać że są braki administracji, ponieważ gdy nie ma admina gracze na serwerze robią co chcą i jak chcą. Ja osobiście spędzam dosyć czasu na serwerze. Na serwer mogę poświęcić wiele czasu, doświadczenie też jakieś jest. Głównie piszę podanie bo denerwujące jest jak gracze łamią regulamin przez co rozgrywka traci sens. Będę prowadził porządek na serwerze, serwer się rozwija i potrzebuje adminów, ja zawsze podam pomocną dłoń :D. Kontakt: forum,cs Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: na 90% Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Przyjmuje cię na okres próbny Że składka musisz się dogadać z trivorem Pozdrawiam Zgłoś się do trivora po odebranie flag Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi