Użytkownik MoLoJ Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 (edytowane) Jak w temacie - chciałbym się zaangażować w serwerownie i składam propozycję założenia serwera TP - Team Play Obecnie gram only u Was - FFA Jako, że przywiązuje się do miejsca i ostatnio na takim spędziłem prawie 10 lat - HashJama - wiaderko - chce pomóc w rozwoju tej sieci. Jakby to miało wyglądać? Moja propozycja: > Serwer 16 bądź 18 slotów + 1 slot ukryty dla ludzi z rezerwacją slota + Admin. > Stały mapcykl - de_dust2 / de_train / de_inferno / de_tuscan / de_nuke + możliwość zmiany przez admina de_piranesi / de_westwood / de_aztec > Granice raszu > Mapa - do 15 rund - Runda 1:45 > prowadzenie gry przez graczy - warunek micro. nie na utsay > serwer steam/non steam. Jest to moja luźna propozycja - napiszcie co sądzicie Edytowane 20 Kwietnia 2020 przez MoLoJ Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Jak najbardziej na tak ale potrzebne są do tego odpowiednie osoby i pieniądze Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Jeżeli owy serwer postawisz oraz będzie miał racje bytu to czemu nie. Odnośnik do komentarza
Donator Youmuus Opublikowano 20 Kwietnia 2020 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 W 2020 r. nikt nie gra na takich serwerach. Mogę się założyć, że serwer po miesiącu lub dwóch upadnie. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ wbijnareklama Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 2 godziny temu, Youmuus napisał: W 2020 r. nikt nie gra na takich serwerach. Mogę się założyć, że serwer po miesiącu lub dwóch upadnie. Otóż to Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Jestem za Jeśli postawisz serwer to i ja mogę coś wyłożyć jakiegoś polskiego pieniążka 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Był taki topowy serwer TP only steam, z rok temu padł. Myślę, że TeamPlay by nie przyciągnął nowych graczy (wszyscy chcący grać teamplay uciekli na CS:GO), no chyba że stałby na jakiejś wielkiej reklamie, ale raczej nikt takiej nie wykupi na taki serwer Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Ja już bym proponował bardziej zrobić serwer Classic, bez vipów i innych udziwnień, czysty serwer z podstawowymi pluginami. Odnośnik do komentarza
Premium Beehehe FYVM Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 tak jak kolega wyżej classic lub jakiegos kozackiego 4funa Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 A co byście powiedzieli na czysty paintball, bez klas/perków? 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Serwer TP to bezsens.. tak jak Trivor wspomniał - większość graczy tego typu serwerów przeniosła się na cs:go (nie bez przyczyny :s) Teraz ciężko zebrać 10 graczy na mixa, a co dopiero, żeby grali non-stop na serwerze. ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 12 Maja 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Jak chcesz stworzyć taki serwer to oczywiście możesz, ale nikt z administracji za Ciebie go nie stworzy Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 12 Maja 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi