Użytkownik Mofo Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 1. Imię: Mateusz 2.Twój nick na serwerze: MoFo 3. Aktualny wiek: 17 4. Czas spędzony na serwerze: 88h od dodania "top time" , Od lipca zeszłego roku 5. W jakich godzinach grasz?: 17-23 6. Znajomość SourceModa [0/10]?: 5 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: TAK 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: NIE 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: Powinenem posiadać tę funkcje ponieważ pędzam dużo czasu na serwerze i teamspeaku. Widzę że admini są mało aktywni więc przychodzę z pomocą. Kilka osób z administracji chciało widzieć mnie na tej funkcji. 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/mofojestspoko 12. Twój Steam ID: STEAM_1:0:431449530 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Jestem na TAK + wiek + staż gry na serwerze jak i ogólny + aktywność - doświadczenie (troszkę sobie przypomnij) Dodam że 88h odkąd jest !top time a gracz gra od lipca Odnośnik do komentarza
Użytkownik UwU Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 @ Admin CS:GO Only Mirage#2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Jestem na TAK +GT +Wiek +aktywny -SM Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ h1ko Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Jestem na Tak +wiek +aktywność na serwerze +gt +/- sm Odnośnik do komentarza
Użytkownik mencius Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Jestem na TAK: + GT + Staż na serwerze + Wiek -/+ SM Odnośnik do komentarza
Użytkownik Profesorek Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Jestem na TAK gt + aktywny + staż + Odnośnik do komentarza
Użytkownik UwU Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi