Użytkownik Koteł. Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 1. Imię: Arek 2.Twój nick na serwerze: Koteł. (jak na forum ) 3. Aktualny wiek: 24 lata 4. Czas spędzony na serwerze: około 30 godzin. 5. W jakich godzinach grasz?: W różnych godzinach, najczęściej w godzinach 21-23. W pozostałych godzinach również można mnie spotkać 6. Znajomość SourceModa [0/10]?: Swoje umiejętności oceniam na 8,5/10 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: Tak, posiadałem ale nie na tej sieci. 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: Nie, nigdy nie posiadałem banów na tym serwerze. 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: Odpowiedź jest prosta, chciałbym spróbować się wykazać w tej roli i łapać osoby które lamią przewinienia nawet najwyższej kategorii. Przez okres czasu jaki grałem na serwerze dałem się poznać społeczności i staram się wprowadzić miłą atmosferę na swój sposób a tym samym budując właściwą renomę. Jestem bardzo spokojnym człowiekiem przez co mogę rozumieć że mogę na coś pozwolić a na co nie zachowując właściwą granicę. Doświadczenie w adminowaniu posiadam więc nie powinno to mieć żadnego problemu. 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/truckerarus 12. Twój Steam ID: STEAM_0:0:67305432 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PabeG Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Jestem na Tak + znajomość SM + Wiek + czas na serwerze 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rzotkieweczka Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Jestem na Tak +WIek +znajomość SM +godziny na serwerze + widzę go na serwerze (rozpoznawalny przez społeczność) + Podoba mi się jego zachowanie i kultura Pozdrawaim Rzodkieweczka Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Torri Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 + Wiek + Czas spędzony na serwerze + Znajomość SM - Nie podoba mi się jedna z odzywek, której nie zmieniasz pomimo, że Cię upominałam, mianowicie jest to "Mikro po komunii". Nie każdy grający na serwerze jest tej samej wiary i wydaje mi się, że tego typu tekst jest bardzo nie na miejscu. Jestem OBOJĘTNA 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik jasiK/ Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Jestem na TAK + Znajomość SM + Wiek + Doświadczenie + Godziny na serwerze + Jesteś rozpoznawalny i lubiany na serwerze Pozdrawiam JasiK Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Podanie przyjmuje śmigaj na serwer Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mr.Nobody Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi