Użytkownik xmortyx05 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 (edytowane) 1. Imię: Karol 2.Twój nick na serwerze: Pomidorek 3. Aktualny wiek: 15 4. Czas spędzony na serwerze: około 30 h 5. W jakich godzinach grasz?: 7-21 coś takiego 6. Znajomość SourceModa [4/10]?: Znam najprzydatniejsze. 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: jeszcze nie ale zawsze musi byc ten pierwszy raz 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: Nigdy, no 1 raz jak miałem z 12 lat i jeszcze po mutacji nie byłem no i muta raz dostałem 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: 1. Pełna kulturka zachowana 2.Ponieważ sporo gram na tym serwerze i lubię tu grać 3. Jestem zaangażowany w to co robię 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199039503177/ 12. Twój Steam ID: http://vacbanned.com/engine/check Edit: Zmieniłem znajomość SourceModa i godziny grania do 21 Edytowane 22 Kwietnia 2020 przez xmortyx05 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Torri Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 - Wiek - Znajomość SM - Nie kojarzę Cię, więc nie wiem jak sie zachowujesz + Godziny na serwerze Jestem OBOJĘTNA EDIT. Gadałam z nim na serwerze, jest naprawdę w porządku. Zmieniam zdanie na TAK 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik largo:) Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 +status prime +godziny na serwerze - wiek - znajomość SM - konto pod podanie Jestem na NIE 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rzotkieweczka Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 -znajomosc SM +Przyjazny widze go na serwerze codiennie +Prime +Duzy staż w cs -konto pod podanie Jetsem na TAK ponieważ jest bardzo przyjazny i myślę że nauczenie sie komend nie jest niczym trundnym 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PabeG Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 +godziny na serwerze +miły gracz -SM ale wszystko jest do nauczenia Jestem na Tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Fuxraven Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 +Godziny +Pełna kulturka zachowana -SM Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Przyjmuje poucz się troszkę od kolegów z administracji serwera komend i będzie super 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi