Użytkownik hazardzista. Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 (edytowane) Twój nick: hazardzista Nick admina banującego: Supreme (?) Data i czas zdarzenia: 21.04.2020r. 23:25 Link do demka: mysle ze nie trza Serwer: classic 5v5 z opiekunem kosikiem Opis sytuacji: Graliśmy meczyk i wbił sobie taki Supreme, który za każdym razem trafiał, ustawiony był zawsze perfekcyjnie. Gdy ktoś był na jakiejś pozycji to czekał, a gdy było czysto za rogiem to od razu rotował. Po graniu przez cały dzień na serwerze spotkałem z 8 cheaterów, z czego tylko 1 dostał bana. Myślałem, że to kolejny taki śmieszek, więc puściły mi nerwy i zwyzywałem gościa, doskonale zdając sobie sprawę, że admin jest na serwerze. Byłem zdenerwowany, ponieważ pierwszy raz widziałem, żeby ktoś aż tak wychylał perfidnie. Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198354433885/ Z całego serduszka przepraszam i obiecuję, że to sie nigdy nie powtórzy <3. Edytowane 21 Kwietnia 2020 przez hazardzista. Odnośnik do komentarza
Donator Youmuus Opublikowano 22 Kwietnia 2020 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Kara już wygasła Odnośnik do komentarza
Donator Youmuus Opublikowano 22 Kwietnia 2020 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi