Użytkownik Popuś Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Twój nick: KapitanKoXxXx Nick admina banującego: MDuchv Data i czas zdarzenia: Link do demka: Serwer: 22.04.20r / 14:21 Opis sytuacji: Witam dostałem bana za WH. Grałem AWP . Wyczekiwałem i zabijałem typów. MDuchv Rozpisz się i pokaż wszystkim ze bezpodstawnie mnie zbanowałeś. Proszę mnie odbanować. Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198934092723/ . Odnośnik do komentarza
Donator Youmuus Opublikowano 22 Kwietnia 2020 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 @ MDuchv 48h na rozpisanie demka. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Popuś Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 (edytowane) Dalej oglądaj i dawaj Ub. Oglądałem całe demo i nic tam ciekawego. Pierwsze rundy bawiłem się jak rzucić smołka na schody Xd ( Chyba za dużo naoglądałem się Izakaaaa ) Tu możecie obejrzeć moją grę https://wrzucplik.pl/pokaz/2019227---kpve.html w której nic nie wskazuje na to ze mam WH . Po coś są (Słuchawki i RADAR W GrZe) Mogę wyjaśnić ostatnią Rundę . Grałem AWP Ten skan na Rampe. Było tam słychać Typa i widziałem jak strzela z Rampy. Nic ciekawego. Byłem kiedyś Adminem i wiem jak łatwo kogoś udupić, Tylko ze to może być Fart-dobry dzień ? Przy okazji Bardzo Polecam ten filmik Bardzo pomaga !!!! Edytowane 23 Kwietnia 2020 przez Popuś Odnośnik do komentarza
Użytkownik Popuś Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Moja gra jest Tak słaba ze aż się dziwie ze dostałem Bana za WH Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 @ Youmuus @ Rustic ogarniecie? z góry dziękuje. Reszty nie oznaczyłem, bo urlop mają. Odnośnik do komentarza
Donator Youmuus Opublikowano 24 Kwietnia 2020 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 48h mineło. Brak rozpiski Odnośnik do komentarza
Donator Youmuus Opublikowano 24 Kwietnia 2020 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi