Użytkownik Amas Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Witam serdecznie. Czy administracja będzie w stanie zidentyfikować i naprawić błąd podczas strzelania z broni podanych w tytule tematu? Chodzi mi mianowicie o taką przypadłość: Glock - dźwięk przy strzelaniu jak z MP5, Famas i Galil - brak dźwięku podczas strzelania. Być może jest więcej takich broni, jednakże wyłapałem tylko te 3. Dodam, że ten 'bug' nie dzieje się za każdym razem. Zdarza się, że bronie działają bezproblemowo, ale częściej problem występuje (Nie mam pojęcia od czego to zależy). Problem na pewno nie jest kwestii indywidualnej, albowiem nie jednego gracza na serwerze widziałem, który takowy błąd posiadał i pytał się jak to naprawić. Dodam jeszcze tylko, że słyszymy (albo raczej nie słyszymy) to tylko podczas strzelania z perspektywy pierwszej osoby. Gdy w/w broni używa przeciwnik, bądź ktoś kto stoi obok nas - wszystko jest ok. 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 też to zauważyłem strzelając z galila Odnośnik do komentarza
Użytkownik Maciek5g Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 To nie jest błąd serwera. Jeżeli gracie dłuższy czas na serwerze to zauważcie ze roundsoundy Wam też nie grają... I wtedy pojawia się błąd broni famas, Glock i galil. Wystarczy wyłączyć csa wejść jeszcze raz i problem jest rozwiązany.... 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi